Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna Z170A Gaming M3

qiuas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ma ktoś tą płytę?

Jak się sprawuje? Są jakieś opcje do OC itp.?

Chciałbym ją kupić bo dołączają do niej myszkę i podkładkę na morele.

Lepsza od G43-plus (oprócz wyglądu..)?

Wie ktoś czy ta promocja z gadżetami jest dalej dostępna?

I na jakich stronach można ją kupić wraz z gadżetami?

Do morele mam małe zaufanie (jeśli chodzi o pakowanie).

PS: Za każdą pomoc daję łapki.

Opublikowano

gaming3

jest napisane wyżej> zestaw prezentów, czyli jak najbardziej na morelach. 

w zasadzie są to obydwie płyty z chłodzoną, 8 fazową sekcją, która nada się pod oc i to dość mocne. msi (m3) ma ładniejszy design, lepszą dźwiękówkę no i to pewnie tyle z tych istotniejszych zmian.obydwie obsługują oczywiście wysokie taktowania pamięci, slot m.2 posiadają no i nie wiem czy nie lepszej jakości kondensatory, elementy SMD etc., ale to trzeba by było dogłębniej sprawdzić. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

gaming3

jest napisane wyżej> zestaw prezentów, czyli jak najbardziej na morelach. 

w zasadzie są to obydwie płyty z chłodzoną, 8 fazową sekcją, która nada się pod oc i to dość mocne. msi (m3) ma ładniejszy design, lepszą dźwiękówkę no i to pewnie tyle z tych istotniejszych zmian.obydwie obsługują oczywiście wysokie taktowania pamięci, slot m.2 posiadają no i nie wiem czy nie lepszej jakości kondensatory, elementy SMD etc., ale to trzeba by było dogłębniej sprawdzić. 

Opłaca się kupić razem z tymi gadżetami?

Zamierzam w przeciągu miesiąca/dwóch kupić nowy PC i chciałem do niego dać g43-plus (mam DAC - więc dźwiękówka mnie nie interesuje w żadnej).

Myszkę mam Tracer ghost recon avago 9500. 

Niestety lakier na niej zaczyna się powoli zdrapywać bo uszkodziłem lakier (nie pytaj jak).

No i trochę za gruba/duża na moją dłoń, a myślałem, że taka będzie ok.

Jak to będzie z odebraniem tych gadżetów?

Bo widziałem, że trzeba złożyć formularz na stronie MSI z dowodem zakupu i wtedy oni to rozpatrują i wysyłają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...