Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - poziom wymagany do użycia zbroi

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Posiadam wiedźmina 3 na ps4 oraz pc (na pc od niedawna). Na PS4 rynsztunek wiedźmiński wymagał wyższej rangi żeby założyć jakikolwiek rynsztunek (np rynsztunek kota na pc wymagał 14 poziomu, a na ps4 17). Na filmach na youtubie z wiedźmina na pc wyraźnie było widać, że ta ranga potrzebna do założenia rynsztunku była niższa. Teraz gdy mam wiedźmina na pc potrzeba wyższej rangi do założenie jakiegokolwiek rynsztunku. Wiedźmina mam zaktualizowanego do 1.21

Opublikowano

W nowszych patchach (chyba od 1.12) został ten lvl podniesiony - dlatego masz teraz tak, a na filmikach jest inaczej (zwróć uwagę, że były nagrywane dawniej).

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

W nowszych patchach (chyba od 1.12) został ten lvl podniesiony - dlatego masz teraz tak, a na filmikach jest inaczej (zwróć uwagę, że były nagrywane dawniej).

A są jakieś mody aby przywrócić poprzednie poziomy?

Opublikowano

A są jakieś mody aby przywrócić poprzednie poziomy?

Powiem Ci, że nie ma co zbytnio kombinować. Poziom został zwiększony, jak i same statystyki zbroi - tym bardziej, że lvl leci i później nie będziesz widział takiego postępu. Ja i tak na wymaxowanym rynsztunku kota biegałem dość długi czas (dopiero po sercach z kamienia zmieniłem na żmiję ~ wymagany lvl). Myślę, iż warto mieć te lepsze statystyki kosztem większego poziomu.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...