Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

II edycja MCraft

Link do Strony serwera :)

Kliknij tutaj

Link jak zainstalować paczkę :) 

Kliknij tutaj

Reklama na YouTube

Kliknij tutaj

IP serwera dla leniwych :P

mc-mcraft.msvr.pl

IP ts3 dla leniwych :P

178.217.191.224:6370

Kilka SS z serwera :)

Spawn:

Nowe moby:

SS będą jeszcze dodawane :) do budowy spawnu jest używany tekstur pack: JoeNoeDoe

link do tekstur packa (nie jest wymagany ale dla lepszego wyglądu spawnu jest zalecany):

Kliknij tutaj

banner-3.png

Opublikowano

O boże xdd

Ta zapowiedź czy ch*j wie co to jest została zrobiona na odpierdol.

1.Strona na darmowym hostingu

2.Mimo to że na darmowym hostingu, wygląda jakby ktoś wyciągnął ją z dupy.

3.Administracja zapewne nie ukończyła jeszcze gimnazjum bądź podstawówki.

4.Kiedy III edycja?

5.mekanizmów/tryp

...w skrócie

Opublikowano

Boże każdy popełnia błędy robiłem to na szybkiego bo mam wiele innych spraw na głowie i przepraszam za ten błąd a strona jest na darmowym hostingu ponieważ ts i serwer kosztuje swoje jak serwer będzie dobrze zarabiał to wtedy kupimy własny hosting i ta reklama nie jest na stałe będzie zmieniana gdy będę mieć na to czas

banner-3.png

Opublikowano

Boże każdy popełnia błędy robiłem to na szybkiego bo mam wiele innych spraw na głowie i przepraszam za ten błąd a strona jest na darmowym hostingu ponieważ ts i serwer kosztuje swoje jak serwer będzie dobrze zarabiał to wtedy kupimy własny hosting i ta reklama nie jest na stałe będzie zmieniana gdy będę mieć na to czas

http://crafthost.pl/offer.php  << Faktycznie 30 zloty to jest mega koszt. ale życzę powodzenia 10gb na mape na serwerze technicznym to troche za mało.

Opublikowano

http://crafthost.pl/offer.php  << Faktycznie 30 zloty to jest mega koszt. ale życzę powodzenia 10gb na mape na serwerze technicznym to troche za mało.

Wy sami lagów nie potrafiliście ogarnąć na ostatniej edycji, więc nie wiem o czym rozmawiamy.

Tutaj nie przytrafiło mi się, by na serwerze były jakieś lagi. I nie ma blokowanych bezsensownie rzeczy.

signature.png

Opublikowano

@miecio555 my nic nie ukrywamy. Lagi to coś co zawsze nawiedzi serwer na modach (oczywiście jeśli jest dosyć mocno rozbudowane maszynami przez graczy). Nie kłamiemy również że płacimy niewiadomo ile za serwer a tak naprawdę jest to serwer za 30 zloty, jednakże postaram się śledzić losy serwera i może czegoś jeszcze się naucze. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...