Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do /mute all

ziolo3236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś modyfikacja do gry która będzie mi wpisywała "/mute all" co grę, i nie pozwalała odmutować? 
Dostałem już jednego perma bana, i właśnie 14-dni bana bo daje się łatwo baitować, ktoś coś?

Opublikowano

Moze idz do lekarza skoro sobie z tym nie radzisz? wiesz, troche to dziwne ze nie chcesz a i tak flamisz.

Wchodzisz do gry, /mute all i koniec, nie wiem jaki masz z tym problem.

Opublikowano

Moze idz do lekarza skoro sobie z tym nie radzisz? wiesz, troche to dziwne ze nie chcesz a i tak flamisz.

Wchodzisz do gry, /mute all i koniec, nie wiem jaki masz z tym problem.

O tym, że chce się posłuchać co ludzie za głupoty piszą w grze i jest to fajne dopóki ciebie nie zbezczeleśćią, i dajesz się w tym momencie ponieść w krąg flejmerów.

Opublikowano

Padłem xD Naprawdę tak ciężko jest wpisać /mute all ? Może jeszcze bot żeby sam gry odpalał,zatwierdzał i sam pickował bo i z tym ludzie mają problem.Jeśli jest tak jak mówisz idź do psychologa z tym bo to jest tylko gra typie.Jeśli takie sytuacje zdażają się w idiotycznej grze to nie chcem wiedzieć co robisz na codzień.

Opublikowano

Ostatnio sam zauwazylem ze jesli blokuje chat to mi sie o wiele lepiej gra

Szkoda, ze nie masz wtedy zadnego info o summonerach czy erkach przeciwnikow. Nie ma voice chatu, to chociaz tak trzeba sie porozumiewac

Co do tematu. Ale trzeba byc k***a leniem, ze nie potrafisz przed kazdym meczem napisac jednej komendy. Zeby do takich rzeczy miec bota? 

­

Opublikowano

Ostatnio sam zauwazylem ze jesli blokuje chat to mi sie o wiele lepiej gra

Szkoda, ze nie masz wtedy zadnego info o summonerach czy erkach przeciwnikow. Nie ma voice chatu, to chociaz tak trzeba sie porozumiewac

Co do tematu. Ale trzeba byc k***a leniem, ze nie potrafisz przed kazdym meczem napisac jednej komendy. Zeby do takich rzeczy miec bota? 

­

Braz-Gold tam ci nikt info nie da :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...