Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma aktualnie skill hacka do Dekarona, aczkolwiem będać kiedyś na castor cave 2nd widziałem niejednego bota, który tak jakby używał skill hacka, na dodatek uderzylem go żeby go zabić, a on mnie zabił w 2 sec, jedyne co widziałem to 1 użyty skil przez niego - podkreślam, że moja postać miała 110lvl około 2k defa i wydaje się to dość nieprawdopodobne, by postać która wygladała gdzieś około na 50lvl mnie zabiła 1 skilem. Kolejną bardzo dziwiącą mnie rzeczą jest to, żę gdy gram na hackach, aczkolwiek nie wiem od którego to zależy jeden ze skili mogę użyć do 3x pod rząd po czym dopiero muszę odczekać cd, patrzyłem na innych skilach i działa niestety tylko na jednym - dla ułatwienia powiem, że tym skilem jest spout anger (z góry mówie, że to nie zawsze działa - czasem da się użyc 1 czasem 2 razy a czasem 3 i nie wiem od jakiego hacka to zależy. Patrzyłem po wyłączeniu hacków i nie działa.

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

Co do tych botów to też to widziałem, rzeczywiście jadą na skill hacku ale nie wszystkie. Szukałem w internecie coś o skill hacku to tylko sobie kilka trojanów i innego świństwa nałapałem. No ale jak boty już maja skill-a to pewnie niedługo będzie bardziej dostępny. Być może byłby szybciej dostępny, lecz na takim pewnym fajnym zagranicznym forum wprowadzono zakaz postowania skill hacka więc trzeba szukać po jakichś mniej znanych forach :(

• Dodaj nową pozycję...