Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda aktualizacja do win10

Dimikoyan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar aktualizować windowsa 7 do 10, ogólnie używam komputera stacjonarnego głównie do gier, jest dosyć dobry, jednak czy z windowsem 10 nie ma żadnych problemów z grami? Ze starszymi(typu gothic) jak i tymi nowszymi(typu wiedzmin 3)? Słyszałem różne historie na temat windowsa 10, że niby jakieś aktualizacje ciągle wyskakują i że gry mogą nie działać, i inne pierdoly. Też słyszałem że windows 10 polepsza znacznie wydajność komputera, czy to prawda? Czy mając nieoryginalnego windowsa 7 nie ma żadnych problemów z aktualizacją? I jeszcze pytanko, ile trwa taka aktualizacja z win7 do win10 na dosyć dobrym sprzęcie?

Opublikowano

Trwa tyle ile potrzeba, dowiesz sie jak zrobi , 1 albo 3, może 4 h. 

Nie wiem co sobie myślisz chcąc aktualizować, aktualizując nawet piracki system nigdy nie będziesz miał legalnej wersji.

Co do reszty przekonasz się jak zrobisz, innej możliwości nie ma poza słuchaniem bajek albo narzekaniem bajkopisarzy na system który nie potrafią używać.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Trwa tyle ile potrzeba, dowiesz sie jak zrobi , 1 albo 3, może 4 h. 

Nie wiem co sobie myślisz chcąc aktualizować, aktualizując nawet piracki system nigdy nie będziesz miał legalnej wersji.

Co do reszty przekonasz się jak zrobisz, innej możliwości nie ma poza słuchaniem bajek albo narzekaniem bajkopisarzy na system który nie potrafią używać.  

Ciekaw jestem zdania na temat win10 użytkowników forum, gdybym chciał wszystko sprawdzić na własną rękę to bym nie zakładał tego wątku, twój post to coś typu "zrób se sam, nie będziemy ci odpowiadać na twoje pytanka".

Opublikowano

A jak masz się dowiedzieć o czymkolwiek nie widząc tego ?   Cześć powie że jest do dupy, cześć że jest dobry , reszta że jest wyśmienity jeszcze inni że taki sobie.

Zacznij myśleć, jak nie sprawdzisz nie będziesz wiedział jak działa u ciebie na kompie bo może działać wyśmienicie albo naprawdę do dupy jak masz starego gniota. 

Co do reszty to chyba logiczne że nowe gry wymagają DX12 to jak sobie wyobrażasz że uruchomisz je na innym systemie niż w10 ? Nie wiem też jak mogą sie nie uruchomić inne gry skoro milionom użytkowników gra działa bez problemu a dziesiątkom tylko nie chce ( głownie z powodu użytkownika ) 

Jak byś był naprawdę ciekawy i chciało by ci sie cokolwiek zrobić  to przeczytał byś przynajmniej jeden z tematów na temat w10 których jest już dziesiątki identycznych na forum 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...