Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie linie linie do Londynu

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Za ile najtaniej polecę do Londynu z np. Warszawy? Wylot miałby być ewentualnie za tydzień, zastanawiam się czy są jakieś zniżki dla uczniów pełnoletnich? Głupi temat ale widzę różne ceny na internecie i jedne wynoszą po 200 inne po 300 zł a jeszcze inne z promocją, dzięki, której bilet może kosztować 99 zł, ale nie wiem jak to z tym :D.

Opublikowano

Ryanair ma imo najtańsze ceny, leciałem nim do Polski z 4 razy już (i z powrotem). Czym wcześniej zamówisz tym mniej zapłacisz, tylko nie licz że w okresie wolnym/świat będzie tanio :D. Ojj nie. Czasem cena zwali z nóg.

graphic.png
Opublikowano

Jak wylot za tydzień, to będzie ciężko ze znalezieniem taniego lotu. Najlepsze ceny są miesiąc-dwa przed datą wylotu.

W każdym razie łap rozpiskę lotów wraz z cenami z Chopina do Londynu Luton (Wizz Air):

http://samolotemtaniej.pl/tani-lot/WAW/LTN/W6/160622-160628/1

Ryan Air jest droższy w tym terminie o wiele + trzeba zapłacić więcej za dojazd do Modlina. Pamiętaj, że w cenie biletu jest jedynie mały bagaż podręczny. Za dużą walizkę musisz dodatkowo zapłacić.

5465845486.png

Opublikowano

Nie wiem albo to byl Wizz air albo Norwegian , ale wiem ze loty do Oslo np bylo po 50 zl a do londynu niekiedy 25 zl. Tylko to jako sama osoba. Bez bagazu.

Opublikowano

Przez okres wakcyny nie dolecisz tanio zwłaszcza jeśli jeszcze nie masz biletu. Alternatywa są autobusy albo prywatni przewoźnicy autokarowi , ceny w wakacje w granicach 200-400 zł

Nie patrz na ceny po ile BYŁY bo zawsze  są w cenie którą widzisz na stronie w danym dniu. Praktycznie cena dzisiejsza może nie być aktualna jutro/

Nie kupuj przez żadnych pośredników tylko bezpośrednio w danej lini lotniczej.

Czasami taniej kupić w Anglii bilet ale pewnie nie posiadasz konta w banku brytyjskim. 

Ryan Air jest droższy w tym terminie o wiele + trzeba zapłacić więcej za dojazd do Modlina. Pamiętaj, że w cenie biletu jest jedynie mały bagaż podręczny. Za dużą walizkę musisz dodatkowo zapłacić.

Nie wiem gdzie to czytałeś ale latam Ryanair i zawsze mam możliwość wzięcia bagażu do 15 kg.  10 kg podręczny i 5 dodatkowy ( albo jeden bagaż z łączną wagą w przewidywanych rozmiarach ) . Przy dużym tłoku bez problemu można nadać bagaż podręczny bezpłatnie jak zwykły bagaż. 

Każdy pasażer może wnieść na pokład jedną torbę podręczną o wadze do 10 kg i maksymalnych wymiarach 55 x 40 x 20 cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35 x 20 x 20 cm.

Bezpłatny bagaż nie przysługuje niemowlętom (w wieku od 8 dni do 23 miesięcy) podróżującym na kolanach osoby dorosłej, jednak towarzysząca osoba dorosła, oprócz swojego limitu bagażu podręcznego, może dodatkowo wnieść na pokład torbę na akcesoria dziecięce o wadze do 5 kg.

Z uwagi na ograniczoną ilość miejsca w kabinie na pokład można wnieść jedynie 90 dużych toreb podręcznych (55 x 40 x 20 cm). Wszystkie pozostałe bagaże zostaną nieodpłatnie złożone w luku bagażowym.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki za wasze odpowiedzi, zobaczę co z tego wyjdzie, może będę musiał busem jechać z kimś to mnie rzeczywiście wyjdzie taniej chociaż nie widzi mi się zbytnio siedzieć tyle czasu i jechać ale cóż :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...