Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fireman Lockbox - Warto?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Wydropiłem dziś 11 tych nowych boxów i mam pytanie opłaca się wydawać pieniądze na kluczyki, czy może Firemany sprzedawać innym?

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Sprzedawać sie nie opłaca bo to dropi cholernie często i jest bezwartościowe, a otwierać za hajs też sie nie opłaca, bo szansa na cokolwiek wartego jest znikoma. Najlepiej kupić premke i masz codziennie 1 darmowy klucz + wiele więcej.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Sprzedawać sie nie opłaca bo to dropi cholernie często i jest bezwartościowe, a otwierać za hajs też sie nie opłaca, bo szansa na cokolwiek wartego jest znikoma. Najlepiej kupić premke i masz codziennie 1 darmowy klucz + wiele więcej.

Dzięki za objaśnienie,a jak to jest z VIP, da się opłacić PSC? Jaka jest tego cena?

Opublikowano

Vipa kupuje sie tylko za walute gry - Zeny, zeny natomiast można kupić za PLNy lub wymienić za AD - Astral diamonds/diamenty astralne. 1 zen = 500 diamentow. Vip na 1miesiać kosztuje bodajże 1500zen

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Vipa kupuje sie tylko za walute gry - Zeny, zeny natomiast można kupić za PLNy lub wymienić za AD - Astral diamonds/diamenty astralne. 1 zen = 500 diamentow. Vip na 1miesiać kosztuje bodajże 1500zen

Dzięki za objaśnienie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...