Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ogromne skoki pingu!

.Akiro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem jest taki, że gdy gram cokolwiek death mecza mm'a społecznościowe itd nagle ping z 40 skacze mi nawet do 1800 ms potem spada a po 10 sekundach jest to samo problem mam od 3 dni i nie jest to wina internetu bo na komputerze rodziców działa normalnie reinstalowałem cs'a, resetowałem komputer do stanu fabrycznego itd. Nic nie pomogło POMOCY!!

Opublikowano

Nie ten dział :P. 

Z tego co wiem przeglądałem ostatnio trochę tematów na reddit i dużo osób się skarżyło, że na MM mają nieraz po 300 ms - cała drużyna niekiedy, więc wydaje mi się, że to może nie być twoja wina :).

Opublikowano

Nie ten dział :P. 

Z tego co wiem przeglądałem ostatnio trochę tematów na reddit i dużo osób się skarżyło, że na MM mają nieraz po 300 ms - cała drużyna niekiedy, więc wydaje mi się, że to może nie być twoja wina :).

Sorki, na mm może i jest 300 ms ale ja miewam czasami skoki nawet do 1900 ms!! i na serwerze tylko ja tak mam zrobiłem reset fabryczny komputera i pomogło na jakieś 2 dm i znowu to samo nie wiem co robić

Opublikowano

Mówisz ze na kompie rodzicow nie ma tego problemu. Radiówka kabel wifi czy co. Spróbuj użyc mm server picker i ustawić ping na najniższy. Na yt są też poradniki jak przyspieszyć. Jak przyspieszyc internet windows 7 cmd jakos tak to bylo. Masz loss lub choke? W innych grach jest tak samo ?

Opublikowano

Mówisz ze na kompie rodzicow nie ma tego problemu. Radiówka kabel wifi czy co. Spróbuj użyc mm server picker i ustawić ping na najniższy. Na yt są też poradniki jak przyspieszyć. Jak przyspieszyc internet windows 7 cmd jakos tak to bylo. Masz loss lub choke? W innych grach jest tak samo ?

Na komputerze rodziców jest normalnie nawet jak udostępniam wifi z telefonu (lte) to jest tak samo w innych grach nic mi nie laguje 

mam windowsa 10

acha mój internet to wifi

Opublikowano

Bierzesz internet z komórki? Jaka karta? Ja mam do neta z play i ping 70-80 zawsze ale jak masz zwykla karte to normalne. Robiles to co pisalem?

Opublikowano

Bierzesz internet z komórki? Jaka karta? Ja mam do neta z play i ping 70-80 zawsze ale jak masz zwykla karte to normalne. Robiles to co pisalem?

nie biorę internetu z komórki tylko mówię że wifi z komórki jak i z routera nie wiadomo czemu jest bardzo wolny :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...