Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czystych plików serwerowych ala 2k10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję czystych plików serwerowych do użytku własnego, (czyt. serwer testowy, ewentualnie hamachi) nie chcę żeby na nich był nie wiadomo ile pierdół. Czyste pliki serwerowe do skonfigurowania z 2010 roku, coś na pierwowzór Lryt2.

Opublikowano

Chodzi mi głównie o pliki na których można odtworzyć świat z 2010 roku, chociaż dzięki za chęci. Były gdzieś tutaj zagrzebane pliki serwerowe z 2007-2011 roku, chociaż nie pamiętam nazwy ich autora.

Opublikowano

To są właśnie takie pliki, może nie z tego roku, ale podobne, bronie typu runiczny miecz, zero nowości, warto się za nimi porozglądać.

Opublikowano

Chodzi mi głównie o pliki na których można odtworzyć świat z 2010 roku, chociaż dzięki za chęci. Były gdzieś tutaj zagrzebane pliki serwerowe z 2007-2011 roku, chociaż nie pamiętam nazwy ich autora.

Pliki z 2007 :D Taich chyba nie znajdziesz już, jak były to linki bankowo wygasły :D

M4Ho071.png

Opublikowano

musisz obliczyc ile wynosi całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...