Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nwm czemu mam vayne 2 lata ale i tak dopiero teraz chce mi się nią grać

grałem nią epizodycznie czasem mi się udawało czasem feedowałem już na laning phasie teraz pytanko dajcie mi jakieś mechaniki do poćwiczenia na normalach bo kiedyś czytałem że to hyper carry więc wystarczy do wycarrowania z s5? btw wczoraj wrocilem do lola po przerwie 2 miesiecznej­

Opublikowano

Do wyjścia z s5 wystarczy mózg poza tym vayne teraz trochę nie w mecie łatwiej było by ci wyjść caitlyn albo luckiem ale jak już bardzo chcesz... co do porad to naucz się dobrze orbwalkingu, w tf q używaj do unikania skillshotów raczej nigdy do zbliżenia się do enemy, poćwicz e i szybki poke na linii aa-q-e

Opublikowano

Proponuję rzucić okiem na gosu, zwróć uwagę na pozycjonowanie, zwłaszcza w teamfight'ach. Żeby wyjść z takiego silvera wystarczy pasywnie przeżyć early game, a potem postać gra sama za Ciebie jeśli nie atakujesz z zasięgu 100 ;-;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Czesto gram ta postacia, musze przyznac ze zdarza mi sie carrowac gry nia ale nie jest to latwe , najwikeszym minusem jest slabe early i  jesli w enemy teamie jest duzo cc to tez nie wykorzystamy w pelni swojego potencjalu.

jesli chcesz czesciej wygrywac , wybierz adc ktory jest silny w obecnej mecie , z vayne bedziesz sie bardzo irytowac

u1lc.png
Opublikowano

Polecam oglądać Gosu. Naprawdę koleś wie co robi tą postacią. 

Musisz się nauczyć na pewno perfekcyjnie farmić ponieważ Vayne nie ma świetnego Early tylko Late game. 

Musisz umieć się pozycjonować, dobrze uzywać E I wykorzystywać Pasywke, Niewidke na Q Podczas ulta.

Do tego czasu poleciłbym ci poszukać ogarniętego supporta który będzie z tobą wygrywać bota.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Lucian nie jest juz taki mocny.

Jezeli chcesz grac graj vayne .Bardzo przyjemny lategame. caitlyn  jak dla mnie to nudny champ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...