Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Spawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KLIK - link do filmiku na youtube

Czy takowy mass spawn działa, i jest ogólniedostępny? Bo ten co jest na forum do CE co trzeba sobie dodać daje zdecydowanie mniejsze efekty.

Jak można uzyskać taki efekt, żeby moby i postać się nie poruszali ponoć dzięki temu jest mniejsza szansa na dc.

No i czy jest jakiś autopick do dekarona?

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

Pewnie zaraz pod moim postem wypowie się Pan Rydzyk, że oczywiście, że jest, i że możesz go nabyć za jedyne 25kk, albo zrobić sobie go cudownym narzędziem jakim jest CSV ...

Opublikowano

Ostatnio jak ktos udostepnil auto-picka to go wywalili... nie chca tego udostepniac,

jak chcesz auto-picka to zrob sobie w "AutoIT" symulacje wcisniec przyciskow z klawiatury,

a jak ci sie uda to moze nawet beda dzialaly przy zminimalizowanym oknie ;p

A co do mass spawna to mysle tak samo jak "starystary007".

Dzial AutoIt jest tez na forum MPC

Opublikowano

Ostatnio jak ktos udostepnil auto-picka to go wywalili... nie chca tego udostepniac,

jak chcesz auto-picka to zrob sobie w "AutoIT" symulacje wcisniec przyciskow z klawiatury,

a jak ci sie uda to moze nawet beda dzialaly przy zminimalizowanym oknie ;p

A co do mass spawna to mysle tak samo jak "starystary007".

Dzial AutoIt jest tez na forum MPC

Wiele osób wypytuje mnie czy nadal sprzedaje mass spawna. Obecnie już tego nie robie. Zamiast go sprzedawać zrobie poradnik co i jak krok po kroku tyle tylko, że nie będzie on ogólnie dostępny. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem powstanie specjalny dział do którego dostęp będą mieli ludzie udzielający się na forum. (mówiąc o udzielaniu się nie mam na myśli ilości postów). Od razu dodam, że opublikuje nie tylko poradnik do mass spawna ale także inne rzeczy.

Btw jaki to pan ze mnie? (: bez przesady

Opublikowano

też kiedyś zrobiłem mass spawna ale na Oreada, ale zrezygnowałem z tego bo miałem duże lagi i gra dłużej mi się uruchomiała. Pamiętam że problem miałem z utworzeniem CRC ale za którymś razem udało się i nie miałem problemu z clientem podczas logowania do servera. Chyba po raz kolejny stworze i zobaczę jak teraz chodzi.

• 4 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...