Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAK-ONLINE

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

! WITAJ !

#Marzy Ci się gra na modach?
#Chcesz zagrać w zgranej drużynie?
#Masz dosyć serwerów z dropem ze stone?

DOBRZE TRAFIŁEŚ !

Już teraz napisz podanie o grę na serwerze z modami z paczki ZAK w final edytion!
W podaniu powinny znaleźć się takie informacje jak:

#
Imię: ...
Coś o sobie: ...
Nick w minecraft: ...
#

Podania wysyłajcie na skype !
De_EaD

:) Coś o rozgrywce :)

Serwer survival na modach jak w temacie.Po zebraniu 5-10 osób wyznaczamy godzinę w konferencji na skype o której zaczynamy, wtedy zbierają się wszyscy i gramy całą paczką. Ja, jako założyciel też będę grającą osobą.

! Ważne !

Aby rozgrywka nie sprawiała problemów kandydaci do gry na tym serwerze proszeni są o zaopatrzenie się w miarę dobry sprzęt. Paczka nie wymaga za wiele, ale jest w niej 66 modyfikacji tak że lekko też nie ma.

:) Mile widziane osoby nagrywające :)

Opublikowano

Imię: Maciej
Coś o sobie: gram na modach od wersji 1.2.5. Chcialbym sprobowac zagrac na tym serwerze
Nick w minecraft: Toustr

Opublikowano

Imię:Paweł
Coś o sobie:gram na modach ostatnio na paczkach ftb z hqm  i chciałbym spróbować zagrać z wami
Nick w minecraft:MrMakos

Opublikowano

Imię: Po co ci to wiedzieć? :O

Coś o sobie: Skryty.

Nick w MC: na skype ;d

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Podania na skype? Co jeśli ktoś czegoś takiego nie używa?

Po zebraniu 5-10 osób "konferencja" (startujesz w wyborach do rządu?) i gramy - co to oznacza - serwer otwarty w określonych godzinach tylko dla określonej liczby graczy - co jeśli chcę pograć sam gdy nikogo nie ma?

Co z całą resztą to jest golas ZAK pobrany z sieci poza tym nie ma tu nic? (chodzi mi o działki, komendy itp - czy właśnie dlatego gramy tylko ekipą żeby się pilnować przed grieferami)

Serwer nie wypali - nie ma takiej opcji aby utrzymał się dłużej niż 1 opłatę miesięczną za hosta, znam serwery na modach które nie wymagają podań konferencji itp. Po prostu wchodzisz i grasz, dopracowane do samego końca z własną paczką modów oraz dodatkami, bez sklepów sms itp, utrzymują się z dobrowolnych dotacji których nie brakuje ze względu na klimat gry i właśnie brak VIP itp wywyższania się.

...proszeni są o zaopatrzenie się w miarę dobry sprzęt? - już poczekajcie na mnie lecę kupić kompa. - taki joke na koniec

Życzę powodzenia w projekcie.

Opublikowano

Podania na skype? Co jeśli ktoś czegoś takiego nie używa?

Po zebraniu 5-10 osób "konferencja" (startujesz w wyborach do rządu?) i gramy - co to oznacza - serwer otwarty w określonych godzinach tylko dla określonej liczby graczy - co jeśli chcę pograć sam gdy nikogo nie ma?

Co z całą resztą to jest golas ZAK pobrany z sieci poza tym nie ma tu nic? (chodzi mi o działki, komendy itp - czy właśnie dlatego gramy tylko ekipą żeby się pilnować przed grieferami)

Serwer nie wypali - nie ma takiej opcji aby utrzymał się dłużej niż 1 opłatę miesięczną za hosta, znam serwery na modach które nie wymagają podań konferencji itp. Po prostu wchodzisz i grasz, dopracowane do samego końca z własną paczką modów oraz dodatkami, bez sklepów sms itp, utrzymują się z dobrowolnych dotacji których nie brakuje ze względu na klimat gry i właśnie brak VIP itp wywyższania się.

...proszeni są o zaopatrzenie się w miarę dobry sprzęt? - już poczekajcie na mnie lecę kupić kompa. - taki joke na koniec

Życzę powodzenia w projekcie.

Kolego to nie jest serwer, żeby robić nim konkurencje, tylko żeby znaleźć grupke i fajnie pograć ... za hosta nic nie płace bo mam sponsorowany. a ten joke na koniec to troszke za suchy. Kto nie ma skype nie pogra trudno, jaki problem masz? Nie wiesz co to konferencja na skype lub obojetnie jakim komunikatorze głosowym? Albo robisz z siebie debila albo nim jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...