Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUW

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy jak przeniose sie na EUW i zagram 1 gre to moze wyrzucic mnie do gorszej dywizji(mam plat 3, 70 lp) czy do takiej samej?

Opublikowano

Raczej na pewno da cię niżej ale mmr zostanie, czyli jak masz np. p3 i się przeniesiesz to możesz mieć nawet golda ale na rankedzie dobierze ci ludzi z p3.

Opublikowano

Maksymalna dywizja jaka mozna dostac do P1, jesli dotajesz ~+20 lp to nie powinno Cie dac nizej niz p4. Bez problemu mozesz sie przenosic, nie ma szans, ze gold bedziesz miec :D Chyba, ze lecisz na serii lose od diamentu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Maksymalna dywizja jaka mozna dostac do P1, jesli dotajesz ~+20 lp to nie powinno Cie dac nizej niz p4. Bez problemu mozesz sie przenosic, nie ma szans, ze gold bedziesz miec :D Chyba, ze lecisz na serii lose od diamentu.

Jasne, że jest szansa. Ja przenosząc się na westa dostałem po pierwszym meczu silver, gdzie na eascie bylem jakos w platynie 2/3.

Opublikowano

Jasne, że jest szansa. Ja przenosząc się na westa dostałem po pierwszym meczu silver, gdzie na eascie bylem jakos w platynie 2/3.

wtf xD

U mnie 5 kolegow w okolicach d5/p1 wszyscy dostali p1, majac mmr nawet troszke zanizone. Jakos mi sie wierzyc nie chce.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

wtf xD

U mnie 5 kolegow w okolicach d5/p1 wszyscy dostali p1, majac mmr nawet troszke zanizone. Jakos mi sie wierzyc nie chce.

To nie wierz lel.

Mając tego silvera tak czy siak grałem z platynami, bo mmr miałem takie same.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...