Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Areny 2vs2 na PandaWoWFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludziska. Ostatnio znalazłem naprawdę fajny serwer wowa, na dodatku mist of pandaria i jest to PandaWoWFun. Serwer jest prywatny, i skierowany do osób lubiących grać areny rbg, bg i duele. Patch na tym serwie to 5.4.8. Sezon pridefulowy. Na starcie dostaje się gear tyrannical, który kupuje się za golda. Na starcie dostajesz 90k golda . I tutaj mam do was pytanie: czy ktoś chciałby zagrać  ze mną areny 2vs2? Mile widziana komunikacja skype, ale bez niej też można. Ja gram Resto shamanem i mój ilvl to 501. Polecam zagranie kilku arenek, gwarantowana świetna zabawa. Mój nick na serwie to Arrthur. Żadna klasa nie jest zbugowana. Moglibyśmy zagrać naprawdę fajny comp: mocny w mopie  resto shaman i jakiś fajny DPS. Nie wymagam skilla.  Pozdrawiam.

Strona serwera:

http://pandawow.ru/en/

Opublikowano

Lol nie wydaję mi się, aby żadna klasa nie była zbugowana, cały ten serwer to jeden wielki PandaBugFun

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

@up
Mówisz, że dobry? bo global kolejny raz mi się znudził :P

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...