Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia Graficzne

PompaTeamJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z ustawieniami graficznymi w csgo chodzi mi bardzo wolno mam 5 fps. Jeśli mógłby mi ktoś przesłać ustawienia graficzne dla mojego komputera aby uzyskać jak największą płynność moje parametry to intel i3 2350M 4gb ram 64 bity karta chyba jakaś nwindia 410m lub zintegrowana mam jeszcze 2 dyski po 500gb formaty dysku robione są automatycznie co dzień.      P.S wcześniej miałem okooło 15-20 fps i tyle mi wystarczy jeśli się ktoś zna proszę o pomoc..!!!! :(  :(  :(  :(  :((

Opublikowano

Zaktualizuj wersję sterowników i wyłącz synchronizację pionową, na takich parametrach powinieneś mieć tak czy siak więcej tych fps, jedyne co to karta graficzna to tragedia.

Mimo wszystko zaktualizuj sobie wszystko.

Opublikowano

Jak widzę to jest lapek i nie spełnia minimalnych wymagań CS:GO, więc taki stan jest raczej normalny.

Wszystko co się da ustaw na jak najniższe, jak najmniejsza rozdziałka, powyłączaj inne programy jak grasz. Możesz spróbować GameBoostera, ale nie spodziewałbym się cudów.
Znalazłem coś takiego, może ci pomoże

Czy ten spadek wydajności pojawił się po którejś z aktualizacji?

Opublikowano

aktualizowałem sterowniki  gameboostera zainstalowałem synchronizację wyłączyłem i tak to jest laptop z 2012r robiłem chyba wszystko

o i spadek pojawił się po miesiącu niegrania w cs go czyli jakiś miesiąc temu

Opublikowano

Czyli pewnie to wina którejś z aktualizacji, która pojawiła się w tym miesiącu, kiedy nie grałeś. To chyba ta z nowyn Nuke, wtedy ludzie ze słabszym sprzętem narzekali na lagi.

Opublikowano

Już nic nie zrobisz na tym sprzęcie. Ja sam na moim starym złomie miałem po 30fps a teraz stałe 10 to cud. Musisz kupić nowego. Msi gp60 są dobre (ja mam takiego 750gb 8gb ram, i5 2,9-3,cos ghz, nvidiagt820 z windowsem 8.1) zaplacilem rok temu jakies 2,7k a spokojnie wszystkie gry mi chodza gta wiedzmin w csgo na low mam 150 fps ale pewnie daloby i 200. Jesli chcesz cos probowac na laptopie to format lub przywracanie do ustawien fabrycznych i poradniki od bananagaming itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...