Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Skrypty do carrowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie jakieś skrypty do carrowania i configi tych skryptów tak by izi wygrać i dość do lepszej dewizji ?prosił bym o linka i jakiegoś configa do tego i jakieś inne skrypty wspomagające co używają np botrka i innych itemków oraz ucieka przed skilami 

Z góry dzięki 

Opublikowano

Co do github.com/berbb

to freezuje mi grę, skrypty nie działają tak jak na l#, tzn. po prostu wszystko wymaga gruntownych poprawek. Np. Ryze używa spelli jak chce na wszystkich odmianach - nie używa Q podczas pasywki tylko np. E, samo włącza ulti etc. Pełno problemów a to tylko jeden champion.

Tak to jest jak robi się copy paste - przy takiej ilości skopiowanych materiałów freezy i kiepskość murowana :)

Jak bym właśnie doradzał skrypty sprawdzone, robione pod eb, a nie kalki z l# - no chyba że te kalki są rzeczywiście zaprogramowane dobrze bez błędów - jeśli chodzi o berbb to ma łeb ale niestety nie da się tego używać :) Np. mój Zeux Draven to była kalka z Sebby Draven ale wymagało to wielu poprawek i zaprogramowanie wielu rzeczy inaczej niż w oryginale <no cóż był to najlepszy draven dla eb, wielu doceniło po tym jak usunąłem idc...>, a tu to jest kalka i pozmienianie tak żeby wszystko działało - niestety tak to nie działa - może działać ale nie będzie działać poprawnie tak jak w l#. Dlatego tak dużo dodał i nie można mu zarzucić małej inteligencji czy wiedzy ale niestety brak dokładności już tak. Można być bardzo dokładnym i też inteligentnym ale nie będzie się miało tak dużo projektów jak on. Niestety nie widzę tego berbb, prędzej się wypali bo narzucił sobie zbyt dużo, żeby poprawić wszystkie błędy, zrobić tak jak w l# to zajmie mu to wielokrotnie więcej czasu niż to co zrobił do tej pory -> tu trzeba już nie kopiować ale samemu pomyśleć jak zaprogramować by działało dobrze - to nawet nie kwestia wiara ale wiem że nie zrobi wszystkich poprawek w rok... -> no chyba że siedzi codziennie po 8h to może by mu się udało w kilka miesięcy. Pisząc usunięcie poprawek nie mam na myśli jedynie freezów ale doprowadzenie skryptów do stanu z l# żeby działały poprawnie, bo to co teraz jest np z Ryzem to może równie dobrze napisać prostą logikę na 50 linijek i będzie to samo, brak logiki pasywki  (podstawa dla ryze), rzucanie ulti bez combo, bez targetów, etc..

Nie rozumiem jego logiki, robi wszystko od razu zamiast dokończyć jedno to zabiera się za drugie mimo że to pierwsze jest do bani (piszę na podstawie np. Ryze, jeśli w jednej postaci popełnia tyle błędów to powstaje wątpliwość co do całości i tu prediction, orbwalking etc., stąd np. freezy i.in.))...

Podziwiam to że ma gdzieś czy coś zrobi dobrze czy nie - tzn. nie jest perfekcjonistą i takie osoby jak on mają większe szanse na zdobycie jakiegoś lepszego stanowiska itd. - to osoby produktywne, zrobią dużo niekoniecznie poprawnie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...