Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 vs 1

Karashagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki pomysl, zeby zrobic jakis turniej w S.K.I.L.L'u glownie 1 vs 1 (oczywiscie organizowany przez MPC xD), np: piszemy swoj nick, kd, lvl i o ktorej by nam pasowalo zagrac pod tematem i wszyscy tak sie umawiamy. Nie wiem, zwyciezca cos np dostanie w postaci CASH do Skilla. Czekam na propozycje z waszej strony ;)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Konkursy będą organizowane, spokojnie. A pytanie do tematu; kto będzie sponsorował nagrody z tego konkursu?

Jeżeli to w jakimś sensie wypali, to możemy się wszyscy złożyć, np: kazdy kupuje po 1 kapsulce dla wygranego :)

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Konkursy będą organizowane, spokojnie. A pytanie do tematu; kto będzie sponsorował nagrody z tego konkursu?

Jeżeli to w jakimś sensie wypali, to możemy się wszyscy złożyć, np: kazdy kupuje po 1 kapsulce dla wygranego :)

­

serio myślisz, że uda się zrobić tzw "zrzutę" na nagrody dla wygranego? Kto wie czy ta osoba  będzie grał bez żadnych wspomagaczy ?

Jeżeli już robić konkurs to najlepszym rozwiązaniem była by gra na esl'u (leader 1vs1 z mossem i wire) nawet można zrobić bez nagród aby sprawdzić czy to wgl wypali :)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...