Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troszkę pytań dotyczących XenoBota

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję DZIAŁAJĄCEGO dice bota. na internecie jest "bardzo" popularny jeden niestety pakuje tylko do 1 bp a gdy ten sie zapelni zacina sie.

Drugie pytanie czy ma ktoś auto invitera? <Windbot> Jezeli istnieje do innego bota tez chetnie przyjme.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisałem chyba DICEBOT?

Napisałeś również w temacie Xenobot, moim zdaniem jest to odnośnik do tego, że poszukujesz dicebota do xenobota, a nie oddzielnego programu. Najpierw pomyśl.

Opublikowano

Napisałem chyba DICEBOT?

Napisałeś również w temacie Xenobot, moim zdaniem jest to odnośnik do tego, że poszukujesz dicebota do xenobota, a nie oddzielnego programu. Najpierw pomyśl.

Pomysl? Napisalem DICEBOT. a nie simulate DICEBOT. To chyba robi roznice? Pomysl troszke zanim TY cos napiszesz, bo narazie zasmiecasz temat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisałem chyba DICEBOT?

Pomysl? Napisalem DICEBOT. a nie simulate DICEBOT. To chyba robi roznice? Pomysl troszke zanim TY cos napiszesz, bo narazie zasmiecasz temat.

Pierw powiedz co to ten cały simulate dicebot, bo tylko Ty chyba wiesz tylko co to takiego jest xD. Dodając capsa bez powodu nic nie zyskujesz, a tracisz tylko w oczach innych na inteligencji.

Jeżeli wyjaśnisz różnicę i co to ten cały simulate dicebot to spróbuję Ci pomóc, aczkolwiek jedyny dicebot jako osobna apka był od Lorda, a później bbsrv który zakończył ten projekt na wersji 10.4 bodajże.

Opublikowano

Napisałem chyba DICEBOT?

Pierw powiedz co to ten cały simulate dicebot, bo tylko Ty chyba wiesz tylko co to takiego jest xD. Dodając capsa bez powodu nic nie zyskujesz, a tracisz tylko w oczach innych na inteligencji.

Jeżeli wyjaśnisz różnicę i co to ten cały simulate dicebot to spróbuję Ci pomóc, aczkolwiek jedyny dicebot jako osobna apka był od Lorda, a później bbsrv który zakończył ten projekt na wersji 10.4 bodajże.

Ziomeczku logiczne. Odpal sobie jego skrypta to zrozumiesz na czym to polega. : Dice bot. Losuje kostką (100% losowe) Simulate Dice Bot : <To co ziomek podal>  Jezeli losujacy wybierze H losuje miedzy 2 liczbami z HIGH (4,5,6) i 3 z Low (1,2,3)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yyyy.

Simulate Dice Bot : <To co ziomek podal> Jezeli losujacy wybierze H losuje miedzy 2 liczbami z HIGH (4,5,6) i 3 z Low (1,2,3)

Ale On też losuje kostka wtedy i też masz 100% losowości.

To nie jest simulator dicebota tylko skrypt, w którym masz różne gry do wyboru, ale w każdej grze losuje się kostką, a nie algorytmem jeżeli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

yyyy.

Simulate Dice Bot : <To co ziomek podal> Jezeli losujacy wybierze H losuje miedzy 2 liczbami z HIGH (4,5,6) i 3 z Low (1,2,3)

To nie jest simulator dicebota tylko skrypt, w którym masz różne gry do wyboru, ale w każdej grze losuje się kostką, a nie algorytmem jeżeli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.

Nie ma w informatyce prawdziwej losowości, są tylko algorytmy na pseudo losowość.

Opublikowano

yyyy.

Gdybys czytal co napisalem to bys wiedzial. Ziomek tak nakrecil w tym skrypcie co ziomek podal, ze ustawil : Jezeli osoba losujaca wybierze H losuje miedzy NP. 5,6 i 1,2,3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...