Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin: Edycja rozszerzona i martwy Geralt po wczytaniu zapisu

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Krótko i na temat, wiedźmin po wczytaniu sejwa jest martwy. Leży plackiem i tyle. Dodam, że weszło mi to na sejwy, które jeszcze wczoraj działały.

1. Da się je uratować?
  2. Skąd mogę pobrać ewentualne sejwy z 2 rozdziałem po x wyborze?
  3. Czy sejw edytor pozwoli mi na zaczęcie gry od 2 aktu?

Pozdrawiam,

Eftar

Opublikowano

1. Nie wiem

2. Ewentualnie mogę pobrać sobie W1 ze Steam i dać Ci jakiś save z 2 aktu, bo mam w chmurze. Tylko powiedz jakie wybory. Zadanie poboczne i trofea będą zrobione z 1 aktu.

3. Wątpię.

Opublikowano

1. Nie wiem

2. Ewentualnie mogę pobrać sobie W1 ze Steam i dać Ci jakiś save z 2 aktu, bo mam w chmurze. Tylko powiedz jakie wybory. Zadanie poboczne i trofea będą zrobione z 1 aktu.

3. Wątpię.

Wybór? Pokonanie bestii, ocalenie wiedźmy, ocalenie ładunku przed skojatel, pomoc Zoltanowi. W rozdziale 2 jestem byłem przy dostaniu się do szpitala oraz w kanałach Zygfryd mi pomagał. A i w prologu pomogłem triss.

Opublikowano

Hmm, zawsze robiłem takie wybory jak Ty, ale ostatnio jak grałem, to niestety wybrałem wiewiórki. Sprawdzę czy mam też wybór Zakonu, ale trochę w to wątpię, bo zawsze usuwałem zapisy, żeby się szybciej ładowało :v W sumie, to nawet nie pamiętam czy mam z 2 aktu, ale na pewno mam z początku 3 aktu. Sprawdzę i dam znać. 

(słaby PC, dlatego usuwałem ;v)

Opublikowano

Hmm, zawsze robiłem takie wybory jak Ty, ale ostatnio jak grałem, to niestety wybrałem wiewiórki. Sprawdzę czy mam też wybór Zakonu, ale trochę w to wątpię, bo zawsze usuwałem zapisy, żeby się szybciej ładowało :v W sumie, to nawet nie pamiętam czy mam z 2 aktu, ale na pewno mam z początku 3 aktu. Sprawdzę i dam znać. 

(słaby PC, dlatego usuwałem ;v)

Okej. Tak czy inaczej liczę na to, że jednak znajdziesz. :)

Opublikowano

"Przy dostaniu się do szpitala" Nie wiem za bardzo jaki to jest moment fabuły :D

Powiem tak, mam zapisy od początku drugiego aktu do początku 3 aktu. Ale jak mówiłem, chciałem grać po stronie wiewiórek, więc w pierwszym rozdziale oddałem zapasy, ale ten moment tak gówno zmienia w fabule :v Powiedz dokładniej przy jakim zadaniu byłeś itp. chyba, że chcesz z początku 2 aktu (musisz iść oddać głowę kruliszka Vincet`owi i iść po swoje rzeczy do Siemki).

Opublikowano

"Przy dostaniu się do szpitala" Nie wiem za bardzo jaki to jest moment fabuły :D

Powiem tak, mam zapisy od początku drugiego aktu do początku 3 aktu. Ale jak mówiłem, chciałem grać po stronie wiewiórek, więc w pierwszym rozdziale oddałem zapasy, ale ten moment tak gówno zmienia w fabule :v Powiedz dokładniej przy jakim zadaniu byłeś itp. chyba, że chcesz z początku 2 aktu (musisz iść oddać głowę kruliszka Vincet`owi i iść po swoje rzeczy do Siemki).

Może być sam początek. :P

Opublikowano

Tutaj masz plik.

Tutaj masz skan.

Liczę na limit glicze. xp

A tak naprawdę zawsze grałem na modzie "Powrót Białego Wilka", więc bez niego PODOBNO możesz mieć jakieś błędy, ale moim zdaniem, to gówno prawda :v

Ale to dla twojej informacji, a gdybyś chciał go zainstalować, to znajdziesz go na google i jest instalowany przez .exe. Ulepsza on tekstury(daję nowe, lepsze), dodaję ballady od Jaskra, nowy hud, lepsze udźwiękowienie, itp. Polecam.

Opublikowano

Tutaj masz plik.

Tutaj masz skan.

Liczę na limit glicze. xp

A tak naprawdę zawsze grałem na modzie "Powrót Białego Wilka", więc bez niego PODOBNO możesz mieć jakieś błędy, ale moim zdaniem, to gówno prawda :v

Ale to dla twojej informacji, a gdybyś chciał go zainstalować, to znajdziesz go na google i jest instalowany przez .exe. Ulepsza on tekstury(daję nowe, lepsze), dodaję ballady od Jaskra, nowy hud, lepsze udźwiękowienie, itp.

Dzięki wielkie. A co do limitu, to się pomyśli. :P

Opublikowano

Dla potomności:

Sejw trochę przeleżał etc. i dzisiaj go odpaliłem. Ponowne nadpisanie go i wczytanie naprawiło sytuację. Panu wyżej też dziękuję za udostępnionego sejwa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...