Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] host.yt-games.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, ja szukamz opinii na temjat hostingu bo znalazlem go na google, jest on za darmo do 10 slotow, czy warto u nich swoj serwer publiczny?

Opublikowano

Podany NIP i REGON jest z generatora, to po pierwsze.

Śmierdzi mi ten temat reklamą.

Jeśli chcesz serwer publiczny, z maksymalnie 10 slotami, to odpuść sobie nawet jego zakładanie.

02e4f54e9adb49d1bf94c1de64cc798a.png

Opublikowano

To nawet nie hosting, skrypt z coacha ( tylko zmieniony design ), crackowana licencja, główny serwer jest @PROXENa czyli śmiech na sali...

Opublikowano

Podany NIP i REGON jest z generatora, to po pierwsze.

Śmierdzi mi ten temat reklamą.

Jeśli chcesz serwer publiczny, z maksymalnie 10 slotami, to odpuść sobie nawet jego zakładanie.

02e4f54e9adb49d1bf94c1de64cc798a.png

To już lepiej zalożyć na VPS z arubacloud.pl serwer,który będzie posiadał 32 sloty.. 4zł za vps to prawie nic.

Co do hostingu to 100% krzak, ale nie mam pojęcia czemu on ma służyć..

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

ale prawde mowiac mnie to wyslali na skype i jego wlasciciel tego hostingu czyli polskiserwerctf.soldat <- jego skype
to nie wiem, warto tutaj zakladac ten serwer?

Opublikowano

ale prawde mowiac mnie to wyslali na skype i jego wlasciciel tego hostingu czyli polskiserwerctf.soldat <- jego skype

to nie wiem, warto tutaj zakladac ten serwer?

Nie. Lepiej załatwić sobie voucher na aruba i mieć ts'a 32 sloty za darmo na prawie rok ;)

Opublikowano

ArubaCloud oferuje dobrą cenę w porównaniu do jakości usług.
​Oferuje możliwość założenia VPS w Czechach. Słyszałem plotki, ze mieszkając w Poznaniu, można osiągnąć ping o wartości 8ms.
Pod Warszawą ze słabym łączem uzyskałem 70ms/ping. Nie posiada ochrony Anty-DDOS, ale wątpię,
ze ktoś będzie chciał zddosować 32-slotowy serwer.

​Jeżeli zechcesz, mogę wykonać kilka testów dot. łącza. ;)

Opublikowano

To nawet nie hosting, skrypt z coacha ( tylko zmieniony design ), crackowana licencja, główny serwer jest @PROXENa czyli śmiech na sali...

Że co prosze Głowny serwer nie jest moj 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...