Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem niemieckie TD do V tieru, StuG i karton, zrobiłem KW, zrobiłem amerykańców do IV, brytoli III, z resztą, nie ma co p********.

Nie grałem sporo w tę grę, przesiedziałem około 50 bitew chyba z miesiąc temu na KW, i dosyć przyjemnie się grało. Lecz chciałbym poznać wasze zdanie, czym można tutaj pograć żeby zajawka na grę nie zniknęła, i szybko się nie odechciało.

(obecnie mam 8.8[pantera] do zarobku).

Opublikowano

Chcesz robić linię, czy pojedynczy czołg? Żeby zajawka nie zniknęła dostań się do dobrego klanu, który będzie wywierał pozytywną presję rozwoju. 

Opublikowano

Klany do 600WN  ciężko będzie mi poszukać, ale coś ponadto znajdę. Chodzi mi głównie o pojedynczą linię.

Opublikowano

Chcesz mogę ci ułatwić dojście do fajnego klanu, oczywiście będziesz musiał zrobić kilka czołgów aby pograć w potyczkach np T37, Cromwell, Is-3 i inne tego typu :).

A co do tematu, leć jak to gadają w noob linie KW-1 = IS-7 :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Chcesz mogę ci ułatwić dojście do fajnego klanu, oczywiście będziesz musiał zrobić kilka czołgów aby pograć w potyczkach np T37, Cromwell, Is-3 i inne tego typu :).

Byłbym wdzięczny za ułatwienie jakiegoś dojścia. A T37 to nie jest jakiś tam problem, to tylko kilka dni.

Opublikowano

Byłbym wdzięczny za ułatwienie jakiegoś dojścia. A T37 to nie jest jakiś tam problem, to tylko kilka dni.

Więcej informacji masz na PW więc życzę miłego dnia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...