Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamenty

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam krotkie pytanie, czemu jak dostaje do teamu kolesi z diamentowa obramowka gdy jestem na plat 2 to ta gra jest zawsze przegrana przez ich feed?

Opublikowano

Ja mam gold IV a zdarza się czasami , że gram z kimś z diamentową obramówką. Poprostu po rozegraniu tych 10meczy po resecie dywizji tak nisko ich wrzuciło.

Opublikowano

Grasz z nimi bo 10 meczy im kiepsko wyszło tak jak Ci a feedują bo są gównami, które kupiły konta.

Opublikowano

Grasz z nimi bo 10 meczy im kiepsko wyszło tak jak Ci a feedują bo są gównami, które kupiły konta.

Ziomus, ale po rozegraniu placementow mozesz dostac dywizje o caly tier nizej, ale i tak bedziesz grac z ludzmi na tym samym poziomie.

Plat 1/2 zawsze graja z d5 

­

Opublikowano

Może poprostu im nie poszło? Ktoś kto ma diament to nie oznacza, że jest bogiem i w każdej grze ma 30/0/0.Np Nervarien niby ma challengera a na goldy potrafił feedowac.

Opublikowano

D5, to faktycznie skill boga, przecież taka osoba nie może zrobić 0;5 lini,  zna każdy match-up, jest perfekcyjna na każdej lini, na każdym championie :D

tak serio, może słabszy dzień, nie jego champion, pospadał nie jest sfocusowany na grze, gra na tilcie, przyczyn może być multum

ps jeżeli uważasz, że diamentowi i wyżej gracze to roboty które nie robią nigdy błędów albo nie przegrywają linii to... sam wyciągnij wnioski z mojej wypowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam krotkie pytanie, czemu jak dostaje do teamu kolesi z diamentowa obramowka gdy jestem na plat 2 to ta gra jest zawsze przegrana przez ich feed?

d5/p5=s5/g5

Tak to sie ma. W tamtym roku w s5 wbiłem na szybko po starcie sezonu promo do d4 i potem miałem remont przez miesiąc, a gdy już mogłem grać to każda gra trwała 20 min i spadłem do p1, gdzie każdy mecz nie przekraczał 20 min i potem poczekałem do wakacji, aż wszystko sie ustabilizuje i na luzie grałem. W między czasie smurfowałem sobie na goldzie i na poziomie g1/p5 to samo xD

Na tych przedziałach grasz tym co najbardziej ogarniasz. Nie ma tak: "a zagram sobie tym" bo twoim zadaniem jest przebicie sie przez to elo (gruba warstwa gówna) i móc grać spokojnie dalej.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

To ze ktos ma diament nie oznacza zawsze ze gra jak  zawodowiec,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...