Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harry Potter i Kamień Filozoficzny nie uruchamia się

M4KER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio kupilem Harrego Pottera i kamien filozoficzny na laptopa asus republic of gamers aby powspominać jak się to kiedyś grało ale po zainstalowaniu gry na dysku D było wszystko ok ale gdy chce ją odpalić to pisze "Please login with administrator privilages and try again" pomoże ktoś?

System Windows 10

Jakby ktoś się znał co z tym administratorem komputera zrobić to bardzo bym prosił ale wydaje mi się ,że moje konto jest administratorem bo innego nie ma.

Próbowałem z "uruchom jako administrator" ale po tym tylko wyskakuje komunikat "Gra może być źle zainstalowana" i do wyboru mam opcje "przeskanuje gre" czy coś takiego albo "ta gra jest dobrze zainstalowana"

Dodam ,że gra jest oryginalna a płyta ma tylko srednie ryski w malej ilosci

Opublikowano

Nadal nic

Wyłączyłem antywirusa przy instalacji gry i nadal wyskakuje ten sam błąd.

Gra jest na Windows 95 98 i XP ja mam natomiast Windows 10 da się jakoś uruchomić ta grę przez jakiś program czy coś?

Budowniczy
Opublikowano

PPM na ikonkę gry -> Właściwości -> Zgodność -> Uruchom ten program w zgodności z: (z listy wybierasz Windows XP Service Pack 3).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...