Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z tych telefonów wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiałem się nad P8 oraz P9 lite, w tym tygodniu miałem zakupić p9 lite, ale jednak chyba sie wstrzymam do następnego tygodnia ponieważ wydać 1300zł i nie mieć pewności czy jest to najlepsze z możliwych to trochę ciężko. Co myślicie o tych telefonach?

- P9 lite

- Honor 7

- Galaxy S6

który będzie najwydajniejszy, najpłynniejszy? 

Co do s6 słyszałem, że bateria w nim to straszna udręka.. ktoś coś powie na ten temat? Pozdrawiam!

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Tak, bateria w s6 jest do dupy. Telefon wytrzymuje jakieś 3h SOT. A honor 7 i p9 lite to bardzo zbliżone do siebie telefony, wydaje mi się że honor 7 będzie nieco lepszy.

Opublikowano

Tak, bateria w s6 jest do dupy. Telefon wytrzymuje jakieś 3h SOT. A honor 7 i p9 lite to bardzo zbliżone do siebie telefony, wydaje mi się że honor 7 będzie nieco lepszy.

Ciekawe, używam codziennie i jakoś spokojnie wytrzyma te kilka godzin używania ciągłego.

P9 Lite odpada od razu, jest po prostu gorszy od Honora 7. Wybierz co wolisz - Honora czy Galaxy S6. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

S6 polecam, osobiscie mialem S4, przezyla wypadki,upadki i sie trzymala jako tako :) Ale rzucilem o sciane i ekran [...] =D
Bateria w S6 nie jest do dupy tylko trzeba umiec "ogarnac" temat

b_560_95_1.png

Opublikowano

Polecam Honor 7, mój znajomy miał go przez jakiś czas jednak z powodu studiów musiał się z nim pożegnać. Teraz by chętnie wrócił do tego telefonu. Sam miałem okazję go "sprawdzić" i całkiem mi się podobał :).

K2yjCFw.png

Opublikowano

Ciekawe, używam codziennie i jakoś spokojnie wytrzyma te kilka godzin używania ciągłego.

P9 Lite odpada od razu, jest po prostu gorszy od Honora 7. Wybierz co wolisz - Honora czy Galaxy S6. 

No wiadomo, że z ekranem przyciemnionym na prawie sam dół, nie korzystanie z apek google, google now itp. bateria będzie trzymała trochę dłużej, może w 6.0 to naprawili, ale wiem że w 5.0 to była porażka. I mówię to z doświadczenia, od razu po premierze miałem ten telefon u siebie przez 10 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...