Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fafnir - Władca błyszczącego złota

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat poświęcony dyskusji o postaci Fafnir - Władcy błyszczącego złota.

742381481983543978238.png

Opublikowano

Jak na nową postać to nie jest jakiś OP nawet jeśli to supp   o.O

No ale postać sama w sobie fajna ult także więc no nie ma co narzekać

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Mieli fajny pomysł na niego, super sprawa z ultem i fajna pasywka. Aczkolwiek wygląda na to, że raczej większości jakoś specjalnie nie podpasował, bo nie ma masowych instalocków, jak w przypadku innych bogów. Pewnie dlatego, że to pierwsza postać, która nie jest przesadnie OP. ;)

Opublikowano

Postać jest dość fajna, od razu zbalansowana, to i nie ma masowych instalocków, a jak ktoś gra, to nie kończy się to dobrze :v . Pewnie ktoś niedługo ogarnie jakiś build i co maxować jako 1 (niby są 2 powinno się maxować, ale jakoś nie jestem do tego przekonany)

DR5ChPt.png

Opublikowano

postać wydaje się zbalansowana jeżeli cos to tylko bym znewrfił te 4 złota dodatkowe na 2 bo on ma strasznie dobry start

Opublikowano

No fakt, ludzie tego "nie kupili" i sam widziałem go tylko w 2 na 5 gier. Ale tutaj trzeba pochwalić Hi-Rez za ten balans na starcie, bo to jedna z nielicznych postaci, które takowy otrzymały wraz z wprowadzeniem. 

Jak dla mnie innowacyjny bóg, czyli odrobina nowości, chociaż trzeba się już nastawić na więcej takich arcydzieł. Osobiście zagrałem Fafnirem tylko raz i niespecjalnie mi podpasował, ale wiedziałem, co potrafi. 

Opublikowano

Fafnir jest Trudny - jeżeli liczysz na typowego Tanka/Guarda co go można bić i wytrzyma to nie ma co tu na to liczyć.
Fafnir jest mega MOBILNY, i jego postać opiera się na celnym rzucie młotek/ (1) , zaś 3kę skok uzywamy choćby do tego aby wskoczyć w Gank przeciwnika zamienić się w SMoka, użyć 1ki i 2ki smokiem, jak trzeba to kogoś zjarać Kwasem jeżeli przeżył lub wyskoczyć smoczkiem z zadymy. Gra się nim bardziej niż Wojownikiem niż Supportem. 
Nie jest to Guardian typu Zamróź na 3 sec masowo team przeciwnika, czy podbij do góry. Liczy się  precyzyjny rzut młotem który jest podstawą gry Fafnirem jak i rozsądne używanie Skoku (kwestia Twojego przetrwania) . :D 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tak jak trochę więcej nim teraz pograłem stwierdzam że jest świetny trudno trafić 1 fajny bufik na 2 i nawet ultem trafić łatwo i nerf mu raczej nie jest potrzebny nawet po tym buffie być może przyszła X u mnie xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...