Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ESL WIRE

michal55513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

od pewnego czasu borykam się z problemem związanym z service packiem 1 do Windowsa 7.

Mianowicie postanowiłem wrócić do skilla po długiej przerwie na vs, ale pojawił się pewien problem .

Po wybranej mapie na versusie pojawia się tak jak zawsze button/przycisk 'odpal grę poprzez esl wire' - czy coś w tym stylu. 

Wszystko normalnie włącza się okienko ładowania, ale po chwili pojawia mi się błąd:

M4dskvK.gif

Kiedy klikam Tak, to automatycznie przechodzi mi na stronę windowsa z której można pobrać aktualizację sp1. - ALE JA MAM ZAINSTALOWANEGO sp1 .

Kiedy klikam Nie, to na chwilkę zamykają się okienka ale po chwili znów się one otwierają, aż do momentu pojawienia się innego błędu.

1JlSTHD.gif

Za jakąkolwiek pomoc, dziękuję  :D

Opublikowano

"Your Windows installation is out of date!" - Chyba wszystko mówi samo za siebie. Skąd pobierałeś tego Service Pack?

Opublikowano

To może czas przesiąść się na coś nowszego, bo siódemka z SP1 dla ESL Wire może być nieaktualna. - Mimo wszystko, spróbuj odinstalować tą aktualizacją i zainstalować ponownie.

Opublikowano

Ha Ha - na tym forrum nikt ci nie pomoże z wire, oni nawet nie wiedzą co to jest .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ha Ha - na tym forrum nikt ci nie pomoże z wire, oni nawet nie wiedzą co to jest .

A skad to wiesz? Ty zawsze siejesz spustoszenie na tym forum.

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Człowieku! nic nie wiesz, dlaczego mam tyle minusów! kiedyś jak ciebie nie było na tym forum, nie dawało się lajków tylko plusiki i minusy.

Ja zbierałem minus, już od prawie 6 lat jestem na tym forum.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@michal55513

Cześć

System oryginalny czy pirat ?

pobierz

https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=5842

dodatkowo wyłącz zaporę (przed pobraniem)

oraz pobierz  Microsoft Visual C++

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3387 

lub

https://www.visualstudio.com/pl-pl/products/visual-studio-express-vs

//edit.   nie przeczytałem o tym, że już sobie poradziłeś ; ( <facepalm> ._.  ._.  :s  :s  :ninja:

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Ehh kolego jesteś dziesięć lat za murzynami :) ja zacząłem w rejestrach zmieniać różne opcje... 

Mimo wszystko dzięki za fatygę, a zagadkę rozwiązałem.

Przez rok trochę aktualizacji się nazbierało do zainstalowania, trzeba było je instalować po kolei.

Dopiero za 4 razem mogłem zainstalować paczke .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...