Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamacja butów.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiem, mam iść sam i dowiedzieć się jak to jest ale pisze czysto z ciekawości.Problem polega na tym, że kupując buty byłem za bardzo nimi podjarany i nie sprawdziłem wyglądu po wręczeniu mi pudelka z butami a chodzi dokładnie o to, że buty są nie symetryczne względem siebie po prostu prawy jest "kwadratowy" na czubku.

Jest sens iść z takim czymś na wymianę? (buty mają 3 dni)

Opublikowano

Masz możliwość zwrotu towaru w przeciągu 14 dni bez podania przyczyny, jeżeli oczywiście w nich nie chodziłeś.

Opublikowano

Masz możliwość zwrotu towaru w przeciągu 14 dni bez podania przyczyny, jeżeli oczywiście w nich nie chodziłeś.

No własnie chodziłem w nich ale nie na tyle żeby na przykład czubek buta był pognieciony i były zdarte ogólnie, tylko nalepka na podeszwie się starła.Tak to wszystko jest idealne.

Ja bym poszedl, nie chciałbym chodzić z jednym butem prostym A drugim kwadratowym. Klient płaci i chce mieć dobry towar A nie .

Właśnie tak jutro zrobię tylko chciałem poznać inne opinie :D

Opublikowano

Jeśli już w nich chodziłeś to daruj sobie. Mogłeś od razu iść i powiedzieć, że Ci ulane k***y wcisnęły figury geometryczne zamiast normalnych butów. Jak chodziłeś to łaź już w nich  dobrze, aż podeszwa lub coś innego samo z siebie się zdupi i będziesz mógł reklamować, że wada fabryczna, tylko sam ich nie tnij nożem czy coś.

Opublikowano

Możesz zażądać reklamacji tych butów, która Ci oczywiście przysługuje. Wtedy sklep może wymienić na ten sam model, ale sprawny lub możesz zażądać rękojmi. Musisz poczytać jakie zasady reklamacji ma sklep w którym je kupiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...