Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ddosy i zmienne ip

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak mając zmienne ip ktoś może mnie dosować ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

W jaki sposob zmieniasz IP ?

Jezeli masz problem/y z atakiem/ atakami (dos/ddos) zadzwon do uslugodawcy, popros o zmiane ip, jezeli sam nie masz takiej mozliwosci.

Prawdopodobnie nie zmieniasz IP, tylko tak jak napisal up, korzystasz z vpn'a.

Czy siedzisz na jakims ts'ie, ktory nie jest 'zaufany' ?

Opublikowano

znaczy jak resetuje router to się ip zmienia ale ddosy dalej są 

jak mam dzwonić do orange i gadać z tymi bezmózgami w pomocy technicznej to masakra, jak tam chyba nikt sie nie orientuje co to atak ddos

jak zadzwonisz to , a czy prędkosć internetu spada .. ping wysoki aha to moze odswierzymy połączenie i ch*je muje dzikie węże 

;-)

Opublikowano

jak mam dzwonić do orange i gadać z tymi bezmózgami w pomocy technicznej to masakra, jak tam chyba nikt sie nie orientuje co to atak ddos

jak zadzwonisz to , a czy prędkosć internetu spada .. ping wysoki aha to moze odswierzymy połączenie i ch*je muje dzikie węże 

zależy chyba też od ataku, bo taki zwykły po zmianie ip to powinien ustać. 

pozdrawiam

Opublikowano

zależy chyba też od ataku, bo taki zwykły po zmianie ip to powinien ustać. 

pozdrawiam

Zależy od infrastruktury dostawcy :0

Pakiet lossy posiada ten twój internet? Czy tylko PING Ci się zwiększa?

Jeżeli ping to wyłącz torrenty etc. i przeskanuj sobie komputery malwarebytes lub innym programem :)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Moze jakies problemy sa u nich, fakt, nie wiedza co to sa ataki ddos, nie wiem za co im placa, tak jak napisal up VMWare

przeskanuj pc, jezeli skacze Ci ping na ts'ie/ach, to mozliwe ze padaja ofiarom atakom.

Opublikowano

nie sam ping tylko ping i pakiety, jak by to był sam ping to bym nic w tej sprawie nie pisał :v

;-)

Opublikowano

nie sam ping tylko ping i pakiety, jak by to był sam ping to bym nic w tej sprawie nie pisał :v

Zadzwon do orange, porozmawiaj z ogarnietym konsultantem, wytlumacz w czym tkwi problem (prawdopodobnie ataki) niech wysla technika/ow.

Wpisz w przegladarce: 192.168.1.1, zaloguj sie: Domyslnie login: admin, haslo: admin -> wsparcie -> informacje systemowe -> dsl -> masz bledy ? Jezeli tak, to podaj ich ilosc.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...