Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przyciągnąć widzów na swój kanał?

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć  :yay:

W jaki sposób mogę przygarnąć widzów w tak zwany sposób nie przeklinając jak Isamu jak i inne ameby?

To już ostatni temat który piszę, jak przygarnąć widzów, ale proszę o poważne odpowiedzi.

Mam jeden pomysł na kanał, ale jakiś sztuczny pajac z Polski wymyślił taki pomysł kilka dni wcześniej a jako iż nie miałem mikrofonu, to nie miałem jak, nagrywać.

Doradźcie mi proszę, zależy mi na tym, abyście mi doradzili typu: zrób lepszy montaż, dodaj muzykę w tlę czy coś, co przyciągnie uwagę widza

Mogą to być pomysły z angielskiego youtuba, jednakże coś czego po prostu nikt nie widział na Polskim YouTube

ps: mam filmiki z 3lat, na starym kanale kiedy to miałem głos przed mutacją, jak chcecie, to mogę wam podesłać ale nie miejcie ze mnie beki bo to 2k13  :confused:

Dobrej nocy  :sex: 

Opublikowano

Krwa skończ już xD Z takimi pytaniami i takim podejsciem c***a zdzialasz i taka jest prawda,jak nikt Cie nie subuje to cos w tym jest. Naucz sie mówic i rób ciekawe filmy bo po minucie oglądania twojego filmiku go wylączyłem bo był rakotwórczy i nie mówie tego żeby Ci dowalic czy cos tylko poprostu sie do tego nie nadajesz

79160594027661829163.png

Opublikowano

- zadbaj o dobrą jakość materiału,

- nie wrzucaj bezsensownego pierdolenia, które zabiera tylko czas (rób treściwe filmy),

- rób coś, czego nie było przynajmniej na polskim yt (najlepiej coś, czego nie było nigdzie).

- nie, nie wybijesz się,
- nie, nie będziesz miał 50k widzów,
- nie, nie będziesz miał wyświetleń jak gimper

wolałem napisać, bo pewnie tego się spodziewasz (patrząc po Twoich tematach/postach)

Ps. nie oczekuj, że po 2 filmach nagle ludzie zaczną oglądać Twoje filmy. Jak będziesz dobrze nagrywał, to prędzej czy później ktoś się zainteresuje.

Opublikowano

Jak zrobisz coś dobrego to Cię dostrzegą, nie ważne czy to już było, ma być dobrze. Jeśli uważasz, że przez samo przeklinanie można się wybić to amebą jest ktoś inny.

Opublikowano

Więc tak

Bym ci powiedział ale sam niewiem kolego.

Albo powiem bo pkt dostanę więc

Ma być dobra jakość

Albo bodz jak skajen.

@Edit albo klnij to też dobry pomysł

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Są 2 sposoby na przyciągnięcie widzów.

1. Nagrywaj to samo co inni, ale rób to lepiej niż oni

2. Nagrywaj to, czego inni nie nagrywają

To są 2 bardzo ogólne zasady, ale zawarte jest w nich wszystko, co pozwoli zdobyć ci popularność. Jeśli z żadnej z nich nie skorzystasz, to musisz się przyzwyczaić do 10 subów na liczniku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Promo fajnie mozna sb zrobic jak duzo komentujesz pod filmami osob ktore maja duzo wysw.

Opublikowano

Cześć  :yay:

W jaki sposób mogę przygarnąć widzów w tak zwany sposób nie przeklinając jak Isamu jak i inne ameby?

To już ostatni temat który piszę, jak przygarnąć widzów, ale proszę o poważne odpowiedzi.

Mam jeden pomysł na kanał, ale jakiś sztuczny pajac z Polski wymyślił taki pomysł kilka dni wcześniej a jako iż nie miałem mikrofonu, to nie miałem jak, nagrywać.

Doradźcie mi proszę, zależy mi na tym, abyście mi doradzili typu: zrób lepszy montaż, dodaj muzykę w tlę czy coś, co przyciągnie uwagę widza

Mogą to być pomysły z angielskiego youtuba, jednakże coś czego po prostu nikt nie widział na Polskim YouTube

ps: mam filmiki z 3lat, na starym kanale kiedy to miałem głos przed mutacją, jak chcecie, to mogę wam podesłać ale nie miejcie ze mnie beki bo to 2k13  :confused:

Dobrej nocy  :sex: 

Szczerze? Jeżeli w tych czasach nie wiesz jak przyciągnąć widzów to w ogóle nie nagrywaj xD

Rób z siebie idiote jak isamu i nitro i będziesz miał widzów, teraz jest moda na robienie z siebie debila na yt

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

jak nie masz widzów to znaczy ze jestes c*****y i nic z tym nie zrobisz 

Szczerze? Jeżeli w tych czasach nie wiesz jak przyciągnąć widzów to w ogóle nie nagrywaj xD

Rób z siebie idiote jak isamu i nitro i będziesz miał widzów, teraz jest moda na robienie z siebie debila na yt

na yt slabo to wychodzi lepiej robic do na twitchu :DD

Opublikowano

Nie ma jakiegos super sposobu ,musisz probowac roznych sposob . I to nie jest z dnia na dzien. Promowanie swojej osoby to proces dlugoletni na to sie musisz nastawic. Nie ma tak ze wstajesz rano i nagle masz 50000 widzow. Zaczynasz od 5-10 , ludzie co znaja Cie z codziennosci zaczynaja cie promowac . Daja znajomu , pozniej ten  dalej itd pozniej juz wiecej Cie zna a pozniej to z gorki.

Opublikowano

Czemu zadajesz nam to pytanie skoro znasz na nie odpowiedz? 

Zastanow sie dobrze czemu jak dostaniesz linka do jakiegos streamu/kanalu na yt to przewaznie zawsze go zamykasz ew. obejrzysz filmik ale masz dalej na niego wyjebane. Jesli robisz to samo co inni, nie wyrozniasz sie a w szczegolnosci twoj glos to nie masz na co liczyc. 

Bycie idiota ktory strzela smiesznymi tekstami na lewo i prawo - to dziala w Polsce, poogladaj zagranicznych Youtuberow tam cos takiego jest spotykane glowniena kanalach o mizernej tresci, gdzies gdzie target jest na widownie +12 lat. 

Zadaj sobie pytanie: Dlaczego to wlasnie ja powinienem zasubskrybowac twoj kanal? Glownym kluczem do sukcesu jest pomysl i doswiadczenie - ktore nabedziesz z czasem prob i bledow. Nie licz ze ludzie przyjda do Ciebie sami - oj niee. Mam samemu kanal, stworzylem go bo mi sie nudzilo. 50 subskrypcji jest - nie duzo bo mialem na to wyjebane, moj content (rzeczy ktore nagrywalem) to wszystko, mam 3 albo 4 filmy z czego 2 to poradniki ktore maja zachecajace tagi, podchwytliwa nazwe oraz targetuja widownie z calego swiata (Uzylem j. Angielskiego dla nazwy filmu). 

Sukcesem jest pomysl na siebie - tak samo jak w zyciu realnym. 

PS. ogarnij sobie Yutubera ala Mojo on PC, zobacz czemu ludzie go subskrybuja, stworz cos podobnego tylko nie skopiuj jego contentu, wzoruj sie na nich. 

Sory za brak Polskich znakow ale pisze z  Angielskiej klawiatury :D.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...