Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malowanie paznokci u chłopaków

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Malowanie paznokci u chłopaków" u p****ów.

Myślę o tym, że ktoś chciał się chyba urodzić dziewczynką i ostro go poyebało.

Opublikowano

Jeżeli jest to osoba powyżej 18 roku życia i jest ona znana jako mniejszościowy artysta estradowy to nie ma nic w tym złego.

Gorzej jak tacy ot zwykli nagle wyjdą na ulicę z tym,będzie śmiech na ulicy,a bynajmniej w Polsce.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Chodzi o szpaka? Pedalstwo i tyle bez względu na wszystko. No chyba że jest to małe dziecko które dorwało się do kosmetyczki mamy bo sam kiedyś takie coś odwaliłem tyle że szminką xD

Opublikowano

Jeżeli jest to osoba powyżej 18 roku życia i jest ona znana jako mniejszościowy artysta estradowy to nie ma nic w tym złego.

Gorzej jak tacy ot zwykli nagle wyjdą na ulicę z tym,będzie śmiech na ulicy,a bynajmniej w Polsce.

PRZYNAJMNIEJ

#NAZIGRAMMAR

Jak jakimiś zjebanymi kolorkami ktoś sobie nadupca po paznokciach to do gazu, szczególnie tych pojebanych aktualnych pseudo kreatorów mody, "piosenkarzy" pokroju Szpaka itd., którzy chyba dawno wiadomo czego w dupie nie mieli.

Opublikowano

Możesz sobie i penisa na niebiesko pomalować, średnio mnie to obchodzi. Wyglądało by to naprawdę fatalnie, ale rób co chcesz.

Opublikowano

Jak ktoś lubi to niech sobie ma.

Osobiście uważam, że jest to zbyt duże przywiązywanie uwagi do wyglądu, niezależnie od płci czy orientacji czy czegokolwiek, nawet jeśli jest się nastolatką "na-krawędzi", która uważa, że musi się dowartościować czymś takim. Będę szanował osoby, które tak robią ale gdzieś w myślach zawsze będę miał do tego negatywne nastawienie. 

Wyjątkiem jest kiedy jest to jakiś cosplay, wtedy zwracam honor.

Opublikowano

Takie czasy nastały, niestety pedalstwo jest teraz w modzie. Jak ktoś chce to niech maluje, nie obchodzi mnie to. Chociaż szczerze mówiąc nie potrafiłbym traktować poważnie takiego gościa.

Opublikowano

Mam kolege który maluje sobie paznokcie i nie przeszkadza mi to kompletnie.

To coś jak tatuaże czy kolczyki, jak ktoś lubi to nie mam nic przeciwko.

VNp6c2U.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy to od Twojego indywidualnego charakteru, w pewnych kręgach po prostu by to nie przeszło. (pomyśl w jakim towarzystwie się obracasz)

Jeśli zależy Ci na zadbanych paznokciach to wystarczy zwykłe manicure i nie będzie to budziło aż tak dużych kontrowersji.

Opublikowano

Jeżeli ktoś uważa, że malowanie paznokci sprawia mu przyjemność, to chociaż powinien zachować to dla siebie. Taka jest moja opinia, o takich osobach.

Opublikowano

Szczerze, chyba nic do tego nie mam, lecz... to raczej jest atut płci damskiej a mężczyźni powinni szanować ciało męskie.. 

#powiem współczesnym językiem...

mam wyjebane, na to, jak się ktoś ubiera, czy maluje czy nie, mam to gdzieś... 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...