Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cheata na serwer pylife mta na kasa znacie cos ?

domino120392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego... Na MTA nie znajdziesz cheatów (za darmo) - była kiedyś galaretka lecz nie dawała ona kasy... Na Pylife nie ma żadnego sposobu aby zbugować/dodać sobie pieniądze, więc nawet nie masz co szukać.

Opublikowano

Jeśli szukasz zarobku pieniędzy w cheatach, to jedyną opcją są bugi, o ile ich nie naprawili. Na P.Y. słyszałem kiedyś że był bug z nurkowaniem. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Jeśli szukasz zarobku pieniędzy w cheatach, to jedyną opcją są bugi, o ile ich nie naprawili. Na P.Y. słyszałem kiedyś że był bug z nurkowaniem. 

Grałem tam 2.5 roku - na początku było bardzo dużo bugów, z czasem znikały a teraz nie ma ich już wgl - zanim wydadzą na serwer nową pracę testują ją długi czas więc wątpię, że teraz znajdziesz jakiekolwiek bugi.

Jeśli chcesz na pylu się dorobić to albo uczciwe zarobki albo handel autami, czego nie polecam nowym graczom, ponieważ więcej stracisz niż zyskasz.

Opublikowano

Ewentualnie jeżeli autor ma dużo wolnego czasu i gra mu się nie nudzi to polecam pracę "Kutry Rybackie", o ile się nie mylę zarobki do ~500 Euro 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...