Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna...

`Dosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak mam się zachować na tym spotkaniu?

Wyjeb jej w pysk i powiedz, że ma cie nie wkurwiać. 

Głupie pytanie zadajesz, bo skoro nie wiesz co masz robić ze swoją dziewczyną to najwyższy czas to skończyć.  Proste. xD 

Opublikowano

Różne opcje masz. Wóda, narkotyki, dziwki, narkotyki, wóda, ewentualnie pętelka na szyję.

coraz bardziej c*****y poziom trollingu w pogaduszkach jest

Jak mam się zachować na tym spotkaniu?   :((

Już dziś odpowiadałem na to pytanie - nasikaj na nią, żeby pokazać dominację i udowodnić kto jest prawdziwym samcem alfa w tym związku.

@Mahometa

przeczytałem dla jej bobra, idę spać.

Opublikowano

beka xD

W morzu pływa duży fok zawsze możesz poszukać innej, a jeśłi chcesz z nią zostać to powiedz że jesteś muslim i lepiej żeby z tobą nie zrywała bo to dla jej dobra

Opublikowano

@554461402688252517908.png Mexantine jeszcze pytasz? wiadome, że 16 to max, a umysłowo to pewnie lower level patrząc na ten temat.

@topic "Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 c***a warte", więc dealuj z tym i pomyśl sobie jakie dobre foki chodzą po Świecie, które możesz spotkać i kiedyś być happy. Ciekawe co mówi/robi maż/żona po np. 20 latach małżeństwa jak się rozchodzą. #Dorośnij

Opublikowano

Jak jest dla Ciebie taka zła to zerwij, jak masz pomysł co z tym zrobić to zostańcie - proste.

Opublikowano

Pierwszy raz dopiero odczuwasz potrzebę płakania przez kogoś? Albo jesteś bardzo pewny siebie albo możesz być złudzony ze swoimi uczuciami o ile w ogóle je masz w stosunku do niej(chodzi o miłość). Na Twoim miejscu nie powstrzymywałbym się od tych myśli, czym więcej ich będziesz miał tym lepiej będziesz wiedział "na czym stoisz". Jeżeli jest ich zbyt dużo, możesz zasnąć aby nie przeładować się. Na spotkaniu staraj się zrozumieć jej punkt widzenia i spróbuj być obiektywny wobec Was obu.

Opublikowano

Zalicz ją w nocy a rano ulotnij się i napisz jej liścik,

"fajnie się jebało ale tylko do tego jesteś dobra, zrywam z Tobą"

A jeżeli Ci na niej zależy no to zrób coś by coś rozruszać w związku, zabierz ją do kina, nad wodę, zrób jej jakąs niespodzianke.

Jest tyle pomysłów.....

Rusz łbem 

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Pff... Od kiedy na MPC zostają udzielone rady na temat związków... Ostatnio często takie tematy widać.

My ziomuś nawet nie wiemy, co między wami jest nie tak; czy to ty się na nią drzesz; czy ona ciągle dąży do kłótni itp... My tylko wiemy, że jest pomiędzy wami źle.

Jeżeli waszymi problemami jest to, że np. zapomnisz jej otworzyć drzwi czy coś, no to bez jaj, to nie powód do rozstań. To się da naprawić.

Jeżeli jednak np. drzesz się na nią o byle co (znam takich ludzi) i wyzywasz, to lepiej by było jakbyś się nad samym sobą zastanowił, jeżeli ci na niej zależy.

Jeżeli to u niej jest błąd to powiedz jej o co ci chodzi. Albo zerwij. Zależne od sytuacji.

Tylko ty nie wypatruj tylko u niej wad, jak wielu by to zrobiło, tylko popatrz pierw na siebie i nie rób z siebie świętoszka.

A jak nie myśleć? Zajmij się czymś, najlepiej jakimś zajęciem grupowym, mam na myśli nieindywidualnym. Dlaczego? Bo jak jesteś w grupie to myślisz mniej. I ogólnie przejdzie to wszystko po czasie.

I jak masz się zachować na tym spotkaniu... No sorry ziomuś, że ci to oświadczę, ale póki co wydaje mi się, że zachowałbyś się na nim jak pizda. Z tego co widzę zrobiłbyś dla niej wszystko i mógłbyś jej nawet stopy całować na ulicy. Do czego zmierzam? Że nie zachowujesz się jak samiec alfa; ona nie może sobie ciebie owinąć wokół palca.

A zatem jeżeli ona ci powie, że ten związek jest bez przyszłości to ty nie rzucaj się rycząc jej na stopy i błagając aby tego nie robiła. Przyjmij to jak facet. Bez łez. Załamanie jest normalne, ale człowieku, bądź chłop i nie rycz po lasce. To najprawdopodobniej nieostatnie takie doświadczenie w twoim życiu.

A tak w ogóle, ciekawe czy to troll. W sumie sram na to.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...