Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Słuchawki

DilerAkaNesT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wszystkim.

Postanowiłem kupić sobie jakieś słuchawki do słuchania muzyki.

Cena:100/120 zł

Model: Douszne na gumki

Inne informacje: Jestem fanem Heaven,Energy 2000, Fat Bass itp. Więc lubię ten bas :D Poszukuje takich słuchawek, które będą nadawały się do tego typu muzyki.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

SNAB Overtone EP-101M polecam z całego serca może nie jestem wymagający co do słuchawek ale osobiście mam i polecam.

Opublikowano

SNAB Overtone EP-101M polecam z całego serca może nie jestem wymagający co do słuchawek ale osobiście mam i polecam.

A czy Creative EP-630 nie będą lepszym rozwiązaniem? 

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Zero Audio Carbo Tenore :) aka Tenorki.

Polecam osobiście, jak i rzesza z forum audio - wystarczy zobaczyć jak sobie je chwalą w tej cenie bije na mózg.

Opublikowano

A czy Creative EP-630 nie będą lepszym rozwiązaniem? 

Szczerze mówiąc nie testowałem ich osobiście, ale jednak gdybym był na twoim miejscu zakupiłbym właśnie SNAB-y. Bardzo przypadły mi do gustu, gdyż bardzo ładnie grają, a razem z nimi dostajesz fajny futerał i dużo końcówek.

Opublikowano

Tenorki nie mają za dużo basów, sam je posiadam. kabel łatwo rozwalić, ale dostajesz fajny taki mini worek, który wyglądałby w powiększeniu jak worek na kapcie i tam jak będziesz trzymał hedfołny, to sie nic z nimi nie stanie.

sam swoje carbo tenore kupiłem pod metal i jestem zadowolony. każdy dźwięk konkretnie słychać. jeżeli piosenka jest dobrze zmasterowana to po prostu cud, bo stopę dobrze słychać, talerze tak samo, prawidłowo "rozmieszczony" wokal. nie jestem specem od słuchawek, ale ja tak samo mogę polecić tenorki. jedyne wada, to być może lekko za mało basu (nadają się wprost idealnie pod metal) no i na jakości kabli producenci zdecydowanie przyskąpili. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Polecam Ci

SŁUCHAWKI SUPERLUX HD 681 EVO MKII

Kosz około 120zl

Plusy: mega wygodne

atrakcyjny wygląda

Bardzo przyjemny bas

Dźwięk o niebo lepszy od razerów czy roccatow

2 kable

Stosowane przez profesjonalistów (dj itp.)

Dodatkowy komplet padów

Pasmo przenoszenia od 10 do 30000 Hz

Zakrywaja całe ucho

Dynamiczne i szczegółowe brzmienie

Nie bolą uszy po siedzeniu w nich nawet 8/10 godzin

Minusy: trudno je znaleźć w sklepach stacjonarnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...