Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre wytłumaczenie żeby nie iść do szkoły

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jako że zbliża się już koniec roku, u nas w klasie oceny powystawiane a że chodzimy do 17 czerwca bo potem tylko na test teoria i praktyka to jakie macie dobre wymówki dla ojca matki babci xD że nie poszedłeś do szkoły?

Opublikowano

"Mamo mam sprawdzian i umiem na 2, po co psuć sobie oceny na koniec"

"Wycieczka jest i będą 3 osoby"

"Już i tak nie ma lekcji i chodzimy tylko na boisko"

Opublikowano

Może powiedz, że macie wystawione oceny i nie ma sensu chodzić? Chyba najsensowniejsza opcja zamiast wciskać kit, w który nikt nie uwierzy.

Opublikowano

Może powiedz, że macie wystawione oceny i nie ma sensu chodzić? Chyba najsensowniejsza opcja zamiast wciskać kit, w który nikt nie uwierzy.

Mało który rodzic tak pozwoli zrobić :v

Opublikowano

Mało który rodzic tak pozwoli zrobić :v

I dlatego we większości szkół po wystawieniu ocen szkolne korytarze są puste. 

Również polecam ten sposób. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nastaw sobie budzik na 3 (żeby rodzice nie słyszeli), podejdź ich sypialni, obudź mamę i powiedz "Mamo, nie mogę zasnąć tak się źle czuję. Masz jakieś mocniejsze leki przeciwbólowe, bo te, które znalazłem nie działają?", potem jak Ci je mama da podziękuj i udaj, że bierzesz, a jak nie ma to powiedz "Nie wiem jak wytrzymam...". Po wszystkim możesz iść spać a mama nie będzie miała serca Cię targać do szkoły ;)

Opublikowano

Ja tak robię :P :

Oglądam filmy na polskim rakowym yt, różne inne strony, a rano wyglądam jak ten jutub.

Heh

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zawsze możesz pójść do szkoły i wrócić po pierwszej lekcji mówiąc, że byłeś sam w klasie oprócz nauczyciela, chociaż nie rozumiem, jaki to ma sens - jesteś w wystarczającym wieku, żeby być w stanie wytłumaczyć, że uczysz się dla siebie, nie dla innych i nie zamierzasz chodzić do szkoły po to, żeby siedzieć, skoro i tak się nic nie uczycie.

Opublikowano

"chodzenie do szkoły jest teraz nie modne stara/stary weź daj mi spokój"

"oni nie idą , nikogo w szkole nie ma a ja musze isc dlaczego????"

"dupa mnie boli a w szkole twarde krzesła"

albo wyjdź z domu i nie idz do szkoły i tyle...

Opublikowano

Kiedy mi się nie chce, to po prostu mówię Mamię, że jutro nie idę, ponieważ oceny są już wystawione. A jeżeli będzie coś co muszę zdawać, to bym poszedł i to zrobił (na szczęście nic nie mam :v), a resztę po prostu mieć w dupie.

Opublikowano

Sciemnij mamie ze "pomożesz jej okna umyć" zrobisz to w 1,2 godziny i wolne

Powiedz że cie gardło boli. Chrypiacym glosem gadaj. Chyba że twoi rodzice jeżdżą do lekarza z każdą rzeczą to wtedy odpada.

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Jestem już duża i nie muszę się tłumaczyć. Po prostu mówię, że nie idę i tyle. xp

przykro mi tak ten świat nie działa 

Siema. Jako że zbliża się już koniec roku, u nas w klasie oceny powystawiane a że chodzimy do 17 czerwca bo potem tylko na test teoria i praktyka to jakie macie dobre wymówki dla ojca matki babci xD że nie poszedłeś do szkoły?

walisz lote i tyle lol w czym problem, dzownisz do jakiegoś ziomka i namawiasz go na plener w czym problem xD

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...