Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swędzenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak obiecałem wjeżdżam z kolejnym poważnym tematem.

Na początku maja wyjechałem na działki na 2 dni, od tamtej pory gdy wróciłem aż do teraz wszystko mnie swędzi, poważnie.. Kąpiele, dokładne mycie się nic nie daje, swędzi jak SKURasdyuWYSYN, żadne maście również nie pomagają, dodam, że po kąpieli wszystko mnie zaczyna swędzieć, nie tak normalnie tylko nie mogę oderwać ręki np. od pleców czy klaty

następne poważne tematy będą wkrótce, pozdrawiam

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kiedyś też miałem coś podobnego, walczyłem z tym ze 2 miesiące, najpierw jeden dermatolog powiedział mi że zbyt często się kąpie i spłukałem "warstwę ochronną skóry (?!)", ani maści ani kremy nie pomogły, więc udałem się do dość cenionego dermatologa w kraju. Dał mi jakiś strzał w poślad i dopiero to mi pomogło.

sygna.tan.png

Opublikowano

Trza się było po trawie nie tarzać.

Dermatolog i weź wapno czy coś na alergię, może to zwykłe przewrażliwienie skóry.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Wapno wpieprzaj bo mi to.na alergie wygląda. Jest jakaś wysypka albo zaczerwienienie? Cały czas swędzi? Barszcz Sosnowskiego teraz pyli może to wina tego gówna xD

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...