Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olewanie kobiet - co gimnazjum(mpc forum) o tym myśli?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, patrol wjeżdża z kolejną powagą na scenę, uprzedzam od razu, że będzie więcej poważniejszych tematów z racji takiej, iż, gdyż, że patrol postanowił się zmienić, patrol jest już dobrym człowiekiem, nie będzie już trollów, nie obiecuje

Czy to prawda, że jak się nie odpisuje kobiecie bądź się w ogóle nie odzywa a nawet jeżeli ona się nie odzywa z jakiegoś tam powodu i Ty również przestajesz pisać to wtedy one faktycznie myślą wtedy o nas bardziej? Typu "k***a fajny z niego typeczek spotkalismy sie pare razy zawsze mi pomoze ciekawe co on teraz robi" gdy nie piszemy do nich? Wyczytałem coś tam ostatnio po tym srogim internecie, że olewanie kobiet niby "działa" ale czy to prawda?

Pozdrawiam serdecznie wasz aktywny użytkownik @PaTrOL *DG*

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zależy od klientki, generalnie te loszki modnisie mają tak najebane w głowie, że w sumie tak to jakoś działa. Lobuz kocha najbardziej xD

graphic.png

Opublikowano

Oczywiscie ze nie. Znowu ruchacz teoretyk . Tak samo ze lubia takich a nie owakich. Tak samo ze ktos mowi ze mial kazda , bajki. Chwalenie ile kto ma seksu,Dlaczego ja jakos nie musze olewac swojej dziewczyny i sie chwalic wkolo ze mam seks codziennie a mam naprawde kiedy chce,uwierz mi.Dzentelmeni o tym nie gadaja jak byles w wojsku to zrozumiesz . To jest takie proste a ludzi na sile utrudniaja sobie zycie. W skrocie im mniej kombinujesz tym wieciej dstaniesz od kobiety. aHA nikt za nikim nie powinnien gonic bo tez slyszalem rozne wynalazki pizdeczek a nie facetow. Znam i takich co ganiaja a laska 50 m leci za nim , czyli debili.

Zacznij ty chlopie myslec samodzielnie a nie sluchac sie  innych ludzi . Bo coraz gorsze te pytania.

Az musze zapalic przez Ciebie , sorki za bledy szybko pisalem :P

Opublikowano

Witam serdecznie, patrol wjeżdża z kolejną powagą na scenę, uprzedzam od razu, że będzie więcej poważniejszych tematów z racji takiej, iż, gdyż, że patrol postanowił się zmienić, patrol jest już dobrym człowiekiem, nie będzie już trollów, nie obiecuje

Czy to prawda, że jak się nie odpisuje kobiecie bądź się w ogóle nie odzywa a nawet jeżeli ona się nie odzywa z jakiegoś tam powodu i Ty również przestajesz pisać to wtedy one faktycznie myślą wtedy o nas bardziej? Typu "k***a fajny z niego typeczek spotkalismy sie pare razy zawsze mi pomoze ciekawe co on teraz robi" gdy nie piszemy do nich? Wyczytałem coś tam ostatnio po tym srogim internecie, że olewanie kobiet niby "działa" ale czy to prawda?

Pozdrawiam serdecznie wasz aktywny użytkownik @PaTrOL *DG*

To jest tak zwana odwrócona psychologia,oczywiście nie na wszystkich odwrócona psychologia działa.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Jeśli taka pisze z twojej piwnicy żebyś zaczął ją wreszcie karmić a ty to olejesz to pewnie niedługo pisać już nie będzie, to samo tyczy się podlewania takowego osobnika płci żeńskiej wodą doustnie, i trzymanie w donicy żeby zapuściła korzenie. Ewentualnie zdziczeje i zacznie przegryzać się nawet przez żelbeton. 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Chyba nie działa. W moim przypadku były foch i była na mnie wkurwiona. A jak się odezwałem po 2 dniach to.ona milczała xD Ogólnie nawet nie próbuj tego rozumieć bo to na nasze męskie głowy jest nie do pojęcia:)

Cyrk.png

Opublikowano

W sumie to wolę się nie zagłębiać w to bo tylko bólu głowy dostać można.  Zazwyczaj się kończy się na tym że strzeli focha albo piszę "czego", albo "dopiero teraz sobie o mnie przypomniałeś". Szkoda gadać - "Szkoda szczępić ryja"

IDcncno.png

Opublikowano

Na pocieszenie powiem , ze byl tylko jeden matematyk na swiecie co do konca zrozumial co kobieta ma w glowie. One same siebie nie rozumieja xD 

Opublikowano

­Jeżeli jesteś irytujący/nieciekawy/natrętny i nagle przestajesz się odzywać, to nie sprawi, że nagle w oczach kobiety staniesz się atrakcyjny. Po sobie wiem, że niekiedy działa. Ale nie wiem, czy to kwestia płci, niedojrzałości, czy czegokolwiek.  :yay:

c:

Opublikowano

Trudno wyczuc.Mialem typka w liceum co laski podrywal na pocieszyciela tez dzialalo. Jeden sie w ogole nie bawil w to i byl agresywny , normalnie bral dziewczyny i podnosil do gory i krecil nimi xD Jak pokazesz dominacje nad dziewczynami to same chca wiecej. Dzialo w praktyce. A olewanie? Wole agresywny podryw :) Jest smieszniej i ciekawiej :) Musisz miec gadke i umiec utrzymac dziewczyne na dluzej przy sobie .

A z praktycznych to w Norwegii sa russetreffy czyli zakonczenia maturalne , wielkie imprezy , poznalem dziewczyne to normalnie  na sofach przy ludziach :P Troche stres ale niezapomniane chwile,  :) Jakos tak wyszlo . 

Opublikowano

Myślą, bo tęsknią. Wydaje mi się, że to (olewanie kobiet i ich zainteresowanie) działa do pewnego wieku lub czasu. Nikt wiecznie czekać nie będzie, a chyba mało kto lubi przyznać się do błędu?. Chociaż teraz niewiele trzeba, aby kogoś urazić.

Opublikowano

Myślą, bo tęsknią. Wydaje mi się, że to (olewanie kobiet i ich zainteresowanie) działa do pewnego wieku lub czasu. Nikt wiecznie czekać nie będzie, a chyba mało kto lubi przyznać się do błędu?. Chociaż teraz niewiele trzeba, aby kogoś urazić.

Teraz niczego nie trzeba :D wystarczy żyć ;) Niektórym dziewczynom (o chłopakom też) w głowach się przewraca bo jak za dużo w rzyci to takie rzeczy się dzieją...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Tak trochę nad tym myślałem, ale żeby opisać kobietę równaniem matematycznym tzw funkcja falową, to trzeba by było pierdyliard różnych zmiennych m.in godzina, położenie, humor, pieniądze, przyjaźń, otoczenie, znajomi, pogoda..... Czyli żeby to zobrazować to kilkanaście wymiarów jest potrzebne. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...