Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćma

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz, jak uderza to raczej innego dźwięku dopóki jej nie zabijesz wydawać nie będzie, heloł...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

to powiedz jej żeby tak nie robiła pokaż jej znaki drogowe gdzie wyjście i po problemie, heloł..

mnie nie denerwują,

PS trochę kultury ****** bo słowo "wkurwiają" jest nie na właściwym miejscu pyskaty bachorze, a wiesz dlaczego do ku**y nędzy? bo jesteś na kulturalnym forum gdzie szanuje się innych i czytając coś ku**a nie wypowiadamy takich słów ***** **** ************ .

Opublikowano

k***a jebane bydlaki, ostatnio od 2:40 do 5:30 walczyłem z jedną dziwką, pierdolone nieprzydatne gówno. Myslałem ze ją w szafie zamknąłem i sie położyłem, leże se leże, oglądam jutubowy syf, prawie zasypiam (bo czekałem aż sie kurew wydostanie i ją zniszcze), no i 5:30 charakterystyczne dźwięki odbijanie sie od sufitu, włączył mi sie instynkt predatora, przebudzony w c**j wleciałem w nią z kapcia i sie nie poddała, stała se i sie gapiła na mnie, czekałem na jej ruch, wzleciała, drugi szot, wpadła miedzy biurko a ściane, jeszcze w takie miejsce że musiałem ją wygrzebać. wygrzebałem jakimś dzyndzlem żeby za blisko nie podchodzić, se mysle że juz rip jest, A ONA KURWA JESZCZE LATA, na szczescie miedzy biurkiem a sciana mam taka deske i tym ją dobiłem

ae1d1005fe.png

Opublikowano

a jak już się je złapie, to uwali ci całe ręce w jakąś substancją ze skrzydeł

lekko słona ale całkiem dobra najlepiej jeść wieczorem bo temperatura jest niższa

Opublikowano

to powiedz jej żeby tak nie robiła pokaż jej znaki drogowe gdzie wyjście i po problemie, heloł..

mnie nie denerwują,

PS trochę kultury ****** bo słowo "wkurwiają" jest nie na właściwym miejscu pyskaty bachorze, a wiesz dlaczego do ku**y nędzy? bo jesteś na kulturalnym forum gdzie szanuje się innych i czytając coś ku**a nie wypowiadamy takich słów ***** **** ************ .

Leżę I nie wstaje ze śmiechu xDDDD

Opublikowano

Ty masz jakiś hipersłuch, że słyszysz jak się ćma od sufitu odbija? O_o
W ogóle to wystarczy założyć siatkę, a nie bijesz biedne zwierzę za jego naturę ._. 

Opublikowano

Mi to ćma tam nie przeszkadza tylko Mucha jak wleci mi do klosza (lampy na suficie) to mi tam bzyczy i trochę hałasu robi tak samo jak mi nocą po pokoju lata.

Spotkasz mnie na serwerach minecraft.

Mój nick w grze minecraft: mateusz2015_5102

Opublikowano

Ćmy są spoko - łatwo je złapać i wypuścić, gorzej z muchami - kiedyś zabiłam taka dużą, a w niej było pełno takich malusich glizdek. Teraz tak się brzydzę much, że masakra.

Opublikowano

Ćmy są spoko - łatwo je złapać i wypuścić, gorzej z muchami - kiedyś zabiłam taka dużą, a w niej było pełno takich malusich glizdek. Teraz tak się brzydzę much, że masakra.

Te glizdki to chyba miała młode urodzić.

Spotkasz mnie na serwerach minecraft.

Mój nick w grze minecraft: mateusz2015_5102

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...