Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie C++, kodowanie clientów, zabezpieczenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam na imię Łukasz, mam 19 lat i od dłuższego czasu zajmuje się programowaniem. Od niedawna zacząłem działać w branży serwerów Metin2. W Metina grałem kiedyś dosyć długo, więc grę znam dobrze. W tym temacie będę dodawał moje kolejne prace, a aktualnie zacznę od pierwszej czyli sklepów w wersji offline. Jeśli ktoś będzie zainteresowany moją ofertą zapraszam na GG/Skype/TS3.
Kontakt Skype lub TS3 poprzez PW. Moje GG:39071133

Aktualnie wykonane systemy

1. Sklepy Offline
- pełna wersja autorskiego systemu sklepów offline
- dostępne dwie wersje językowe PL/EN
- sprawdzone pod kątem występowania bugów
- posiadają opcje: otwierania sklepu, zamykania, edytowania cen, edytowania przedmiotów
- posiadają wszystkie niezbędne zabezpieczenia (SQL Injection, etc.)

Paczka zawiera:

- instrukcję
- pliki source binki
- pliki source game
- pliki python
- locale string w dwóch językach
- locale game i locale interface w dwóch językach
- pliki SQL

Dodatkowo oferuję:
- pomoc przy instalacji
- darmowe aktualizacje

Klika SS:

RZUfdIx.png

1yEMlyV.jpg

iv7LI93.png

2. Magazyn gildii (w trakcie realizacji)

Opublikowano

Kupiłem jako pierwszy ten system! Niebawem otwieram serwer, póki co testujemy i nie znaleźliśmy żadnych bugów! :) Polecam.

Opublikowano

Offline Shop by Ken Kaneki.

Ten sam błąd przycisku "Kup", który zamiast być wycentrowany jest bardziej po lewej stronie. 

Do tego na drugim ss widać ten sam bug co u Kena, brak ilości stacku przedmiotów przy edycji sklepu.

Dlatego sorry winnetou, nie lubimy reseller'ów. :(

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ten sam błąd przycisku "Kup", który zamiast być wycentrowany jest bardziej po lewej stronie. 

Do tego na drugim ss widać ten sam bug co u Kena, brak ilości stacku przedmiotów przy edycji sklepu.

To nie sa shopy od Kena :) Jedynie po prostu ten sam python.

Brak ilości stacku to celowe wykonanie, oczywiście można to prosto dodać :), ale po co, jeśli to tylko usuwanie itemów?

Opublikowano

Brak ilości stacku to celowe wykonanie, oczywiście można to prosto dodać :), ale po co, jeśli to tylko usuwanie itemów?

No jasne, że nie. To są inne shopy tylko ten sam python, który wykonuje te same funkcje połączone z binką, która wysyła te same pakiety do serwera, który przyjmuje te same pakiety co napisał Ken.

To nie są shopy od Kena. Ty "słyszysz" co "mówisz"? :P

Z resztą, ja się nie wtrącam. Dla mnie możecie sprzedawać nawet moje prace. I tak w każdym systemie trzeba włożyć trochę kreatywności i umiejętności, aby go poprawić. I możliwe, że to zrobiłeś. Pozdrawiam, cześć! :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

No jasne, że nie. To są inne shopy tylko ten sam python, który wykonuje te same funkcje połączone z binką, która wysyła te same pakiety do serwera, który przyjmuje te same pakiety co napisał Ken.

Z resztą, ja się nie wtrącam. Dla mnie możecie sprzedawać nawet moje prace. I tak w każdym systemie trzeba włożyć trochę kreatywności i umiejętności, aby go poprawić. I możliwe, że to zrobiłeś. Pozdrawiam, cześć! :)

Nie, wszystkie funkcje są moje... jeżeli napisałem swoje funkcje i kod jest zupełnie inny to szopy są moje... a jedynie zasada działania bardzo podobna, nie ocenia się książki po okładce.

Może przedstaw swoje zabezpieczenia klienta bo ciekaw aż jestem :D

Nie zajmuję się zabezpieczaniem clientów, gdyż zajmuje się jedynie tym co jestem w stanie zaoferować na bardzo wysokim poziomie. Zabezpieczenia zawarte w nazwie tematu to zabezpieczenia serwerów. Oferuję pełne zabezpieczenie serwera przed atakami różnej maści, ale o konkrety  jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW.

Opublikowano

Nie, wszystkie funkcje są moje... jeżeli napisałem swoje funkcje i kod jest zupełnie inny to szopy są moje... a jedynie zasada działania bardzo podobna, nie ocenia się książki po okładce.

Może przedstaw swoje zabezpieczenia klienta bo ciekaw aż jestem :D

Nie zajmuję się zabezpieczaniem clientów, gdyż zajmuje się jedynie tym co jestem w stanie zaoferować na bardzo wysokim poziomie. Zabezpieczenia zawarte w nazwie tematu to zabezpieczenia serwerów. Oferuję pełne zabezpieczenie serwera przed atakami różnej maści, ale o konkrety  jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW.

Moglbys pokazac wiecej ss z "twoich" sklepow? :) Wiesz nie sztuka jest cos przerobic czy wziasc kogos funkcje i juz pisac ze sa twoje. 

ban.gif

Opublikowano

Nie polecam :) Dlaczego przypisujesz sobie nie swoje rzeczy?  Poza tym również chciałbym zobaczyć ss z procesu tworzenia sklepów, lub zamykania, w jaki sposób są przydzielane yangi na konta i tak dalej. 

Opublikowano

Nie polecam,jedną rzecz zrobić i do tego w pythonie czyimś :D. Są osoby które zrobią coś samodzielnie i gorzej,ale zyskają uznanie niż "ukradzione" i zrobione dobrze ;).

Opublikowano

przecież to sklepy kena :O Nie ładnie tak kraść i przypisywać sobie czyjąś prace jako swoją ;(

NIE POLECAM !

Skąd możesz wiedzieć czyje są te sklepy...  KOD jest w 100% mój oprócz interface pythona więc....

@Topic: Niebawem zostanie dodany autorski system petów

Opublikowano

g

przecież to sklepy kena :O Nie ładnie tak kraść i przypisywać sobie czyjąś prace jako swoją ;(

NIE POLECAM !

Skąd możesz wiedzieć czyje są te sklepy...  KOD jest w 100% mój oprócz interface pythona więc....

gościu nie pierdol tylko pokaż to o co @harnaś cie prosi.

Opublikowano

NIE POLECAM !

Ten z pl-a? Czy ten od nixa z twoim własnym kodem? Dalej czekam na ss z procesu tworzenia sklepu, przydzielania yang na konto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...