Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukuje Współwłaściciel, Pomocnika

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam serwer już prawie rok czasu lecz ostatnio zaczyna wszystko upadać. Nie miałem dostępu do serwera ponieważ laptop w naprawie był i nagle z 40 osób mam po 10 maksymalnie. Serwer posiada jeszcze licencje 128 slotów która nie zostanie przedłużona jeśli serwer się nie rozkręci. Ciężko mi jest zajmować się serwerem jeśli pracuje tak jak obecnie.

Poszukuję osoby która pomoże mi w rozwoju serwera jak i jego reklamie, opłatami zajmuje się ja więc nie oczekuję od nikogo pieniędzy za pomoc. 

Serwer posiada dedykowaną stronę, Mbota PREMIUM < Legalny!, Panel Użytkownika wpasowany w stronę serwera. 

Wymagam od osoby, minimum 17 lat  jak i dobrego kontaktu. Nie szukam osoby która przyjdzie tylko po rangę i po czasie sobie pójdzie bo jej się to wszystko znudzi! 

Kontakt: 

gg : 51514148

E-Mail :  [email protected]

Lub tutaj na PW :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...