Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoloQ

trolingpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale przez te dynamiczne kolejki nagle mam 42% win ratio (kiedy w poprzednim sezonie było to ~ 60-65% przez dłuższy czas). Cóż, życie na topie i przegrywanie gierek przez bot lane.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Chyba juz dynamiczna pozostaje. Bo po co ja robili , warto sie przezwyczaic :)

Specjalista
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale przez te dynamiczne kolejki nagle mam 42% win ratio (kiedy w poprzednim sezonie było to ~ 60-65% przez dłuższy czas). Cóż, życie na topie i przegrywanie gierek przez bot lane.

Wiem co czujesz, Kappa.

@topic

Po co kombinować, niech będzie tak jak jest, my tego nie zmienimy, ani płacz na forach internetowych.

Opublikowano

Kolejka Solo będzie dla graczy LCS. Gdzie oni będą sobie grać na serwerach na Specjalnych na 8 pingach. I będą trenować na najwyższym poziomie. (Nie Potwierdzone)

Najpewniej w końcu w przyszłości przywrócą. SoloQ to naprawdę była super sprawa.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Nie, Solo-Q nie powróci, Riot uznał, że podjebanie "dynamicznego queue" z Counter Strike: Global Offensive to cudowny pomysł, taki trochę 0/10 ten pomysł

link do artykulu:

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/dynamic-queue-and-future-league

we've made the decision to not bring back solo queue.

ps. multum ludzi się skarży, może Riot w końcu zlituję się nad tym % graczy którzy by woleli się zmagać w lidze w max 2. osoby z 3. lub 4. "randomowymi" graczami, zamiast użerać się z "primejdami".

Opublikowano

To ze masz 40% winrate nie jest wina dynamicQ. Wszyscy maja taka sama szanse dostac slabych sojusznikow.

Jestem przeciwny soloQ. Zawsze ograniczala mnie i moich znajomych. Teraz mozemy grac kiedy chcemy.

Zas odstawiajac premade na bok, to uwielbiam system wybierania rol. Nigdy wiecej losowosci. Ide tam lub tam i mozna carrowac :)

x

Opublikowano

Mi tam po czesci pasuje ten system , wczesniej moglem pojsc tylko tam gdzie druzyna pozwalala a teraz wybieram sam jaka rola chce grac.

Gdy sie gra samemu niestety jest troche gorzej ale czasem tez trafia sie na prawde dobrze premade. Riot postawil na to zeby ludzie grali ze znajomymi a nie sami

u1lc.png
Opublikowano

wczoraj poszłam sobie pograc  i trafiłam na 4 osobowy premade w mojej i przeciwnej drużynie

oczywiscie przegralismy bo ci z ktorymi gralam nafeedowali a ja nic nie moglam zrobic na komunikujace sie ze soba osoby

premade powinni grac z premade a ludzie solo z ludźmi solo 

Opublikowano

I tak najlepsze są te premady w 4 osoby które cię reportuja za nic

Czlowieku, jezeli rzeczywiscie reportuja cie za nic to nie masz o co sie martwic. Jedynue priorytet ich zgloszen spadnie w wyniku fauszywych zgloszen

x

Opublikowano

^ Za dużo nervariena oglądasz, gnij w bronze. 

^2x up znam te uczucie. Jak nie za flame jak napiszesz parę razy nic obraźliwego XDD

Opublikowano

To ze masz 40% winrate nie jest wina dynamicQ. Wszyscy maja taka sama szanse dostac slabych sojusznikow.

Jestem przeciwny soloQ. Zawsze ograniczala mnie i moich znajomych. Teraz mozemy grac kiedy chcemy.

Zas odstawiajac premade na bok, to uwielbiam system wybierania rol. Nigdy wiecej losowosci. Ide tam lub tam i mozna carrowac :)

Jeśli każdy ma takie same szanse, to nie miałbym 41% winratio. Po prostu z topa nie da się zbytnio wyciągać pajaców z bota, grając przy tym tankowatymi postaciami. Przykład? Gierka sprzed 30 minut, gdzie bot lane (adc wraz z supportem) wbił 2/21/22. Poprzedni rankedziks przegrany: na bocie 3/14/4 - tak wyglądają gierki na dolnej alei w platynie. Dzień w dzień historia kołem się toczy. Leci tp na bota? Bot się w********a, a Ty zostajesz sam. Gram od 1 sezonu i NIGDY nie narzekałem po forach na gierkę, ale jednak coś zmienili w tym sezonie, że się nie da grać.

^ Za dużo nervariena oglądasz, gnij w bronze.

Nie rozumiem

Można dostać bana za nic, uwierz mi. Jakiś czas temu nawet na czacie mogłeś nic nie napisać, a blokada czatu była.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

SoloQ nie będzie to oficjalne stanowisko Rito, pro playerzy grają sobie customy na serwerach turniejowych i tyle.

Mówił o tym Nervarien na ostatnim filmiku.

Opublikowano

Trudno powiedzieć. Riot na początku mówił, że zaraz po DQ będzie SQ, ale jak wyszło to każdy widzi. Potem znowu zmienili decyzję i nie zdziwię się kiedy zmienią ją znowu. Na rozwiązanie sytuacji musimy czekać, na ten moment nic pewnego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Widać że Riot ma introwertyków w dupie, skoro usuwają soloQ. A mam pytanie czy będzie możliwość 4 osobowej drużyny? Jeśli tak to co z piątym? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...