Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy/Premade

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu te rankedy są spierdo**** chodzi mi o dobieranie graczy... Już któryś raz gram mecz w którym są po 3/4 os w pre a np. u nas każdy jest solo. Podobno miało równo dobierać więc o co tu chodzi?

Opublikowano

Tak wygląda nowy system dobierania w lidze, nic na to nie poradzisz. Pocieszę cię, że im wyżej tym jest gorzej.

Opublikowano

Dobieranie przeciwników w Dynamic Queue jest nietypowo dziwne. Według zasady team'y pod względem premade'ów powinny być wyrównane maksymalnie do różnicy +/- 1 osoby. W praniu wychodzi, że dobieranie robi się typowo losowe, ale nic z tym niestety nie zrobisz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Takie już po prostu jest dynamic queue, plusy tego są takie że Ty również możesz przecież znaleźć 2-3 kolegów i grać z nimi rankedy w 3-4 

lucyfergif.gif

Opublikowano

jest to troche zepsute, ale jak grasz w 4 czy 5 to masz czekac 40min zeby zagrac gre? nie, dlatego tak jest

No ja czekalem w 4 ostatnio 40 minut i gry nie znalazlo. Dlatego najlepiej we dwoch, max 3.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak niestety działa Dynamic Que :c Najgorsze jest to że Riot ogłosiło że stara kolejka już nie powróci i nie będzie juz takiego wyznacznika poziomu jak kiedyś bo teraz można grać nawet w 5...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...