Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejście producentów do gry

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I niby co ten screenshot przedstawia?

Znajomość angielskiego sie kłania.

Chodzi tu o to że tematy związane z dynamic queue bedą automatycznie usuwane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

@muzalk, do tego doszedłem sam, ale co to ma wspólnego z Rito? Po prostu na reddicie jest wylew tego typu tematów i robi się spam.

Opublikowano

@muzalk, do tego doszedłem sam, ale co to ma wspólnego z Rito? Po prostu na reddicie jest wylew tego typu tematów i robi się spam.

Tematów, które są dobrymi propozycjami jak można byłoby sprawić by nam grało się lepiej.

Hello there.

Opublikowano

@.Bumek662., a moim zdaniem bardzo dobrze, że wyłączyli soloq na zawsze. Nareszcie będzie można fajnie pograć ze znajomymi. Przy okazji wzięli się jeszcze za smurfy, czego chcieć więcej?

Bardzo dobrze, że usuwają ten spam z reddita.

Opublikowano

Co zrobili ze smurfami?

Co do SoloQ to mam je gleboko gdzies. Dynamic pozwala na gre ze znajomymi. W S5 bardzo czesto musielismy rezygnowac z gier rankingowych, bo bylo nas 3 lub wiecej, a max byl 2. Granie w pojedynke jest nudne.

x

Opublikowano

powiem tak jako 3 letni gracz lolka od kilku miechów odechciewa mi sie grac a zaczelo sie od tego ze dostałem perma za flejm mimo tego ze wypierdalałem kosmiczne staty ale jak widac riot woli banowac toksycznych i dobrych graczy a zatrzymac słabe k***y które majac 0/10 jeszcze pisza na czacie ze team da rade a nie wspomne o tym ze wiekszosc community chce solo q ale mozna sie sluchac goldów które graja w 5  XDDDDDDD Ale spokojnie dota mi sie juz pobrala xppppppp

Opublikowano

@.Bumek662., a moim zdaniem bardzo dobrze, że wyłączyli soloq na zawsze. Nareszcie będzie można fajnie pograć ze znajomymi. Przy okazji wzięli się jeszcze za smurfy, czego chcieć więcej?

Bardzo dobrze, że usuwają ten spam z reddita.

No z*********e, szczególnie że na diaxach wyłączają możliwość grania w więcej jak 3 osoby. Worth dla teamów tak bardzo ;) Tak samo jak śmieszne jest to, że po 5-10min szukania kolejki filluje mi rolę... Wolałbym czekać dodatkowe 10-20minut niż dostać adc/supp... Teraz to w ogóle będą stompowane gry :) Main supp vs random supp.

League of Legends

Opublikowano

powiem tak jako 3 letni gracz lolka od kilku miechów odechciewa mi sie grac a zaczelo sie od tego ze dostałem perma za flejm mimo tego ze wypierdalałem kosmiczne staty ale jak widac riot woli banowac toksycznych i dobrych graczy a zatrzymac słabe k***y które majac 0/10 jeszcze pisza na czacie ze team da rade a nie wspomne o tym ze wiekszosc community chce solo q ale mozna sie sluchac goldów które graja w 5  XDDDDDDD Ale spokojnie dota mi sie juz pobrala xppppppp

Pierdolnalem z krzesla widzac ta wypowiedz XDD

Naprawde myslisz, ze masz jakiekolwiek przywileje majac dobre staty i mozesz kazdego wyzywac na prawo i lewo? 

­

Opublikowano

Nie banują smurfów.. Banują tylko wtedy gdy main acc dostanie bana wg. tego co było na how2play.

h2p nie jest rzetelnym źródłem informacji.

Riot nie ma obowiązku słuchać każdego gracza z osobna, niektórym podoba się dynamic que, niektórym nie, więc ciężko jest tutaj wybrać co chce community, bo głosy są naprawdę mocno wymieszane.

Opublikowano

Pierdolnalem z krzesla widzac ta wypowiedz XDD

Naprawde myslisz, ze masz jakiekolwiek przywileje majac dobre staty i mozesz kazdego wyzywac na prawo i lewo? 

­

napewno wieksze niz j****a k***a z jakas sucz na avatrze rowerze j****y xPPPP"PPPPp

Opublikowano

^ Zostaw typa ziomuś. 

Po prostu jak typy chcą dynamic q grać ze znajomymi to widać, żę gównixy. 

Tak dodając to zauważyłem, że jak ktoś nie lubi flame'u to jest gównem :D A ktoś na górze nie lubi xD

Opublikowano
Tak dodając to zauważyłem, że jak ktoś nie lubi flame'u to jest gównem

Pewnie jestes tego swietnym przykladem.

No przyznam, ze coraz bardzij mnie rozbawiacie, chlopaki. podobny poziom intelektualny reprezentujecie. 

Ja tez flejmie, kazdy to robi. Ale kazdego dotycza te same zasady.

A do komentarza madaxa nawet sie nie odniose, bo szkoda strzepic ryja

Opublikowano

Rito od zawsze miało wyjebane na graczy więc w sumie mnie to nie dziwi.Na kolejkę solo też czekam bo irytujący jest fakt że enemy ma premade a my nie, co widocznie przekłada się na rozgrywkę.Lepsze trapy od enemy,przedewszystkim komunikacja to największa przewaga.

Co do wypowiedzi niektórych pożal się Boże że przychodzi nam grać z takimi ludźmi.Dziecinada co niektórzy.Ogólnie o rito i ich działalności powiem tak że idą coraz to w lepszą stronę ale przyjdzie czas że wszystko pójdzie się j****.A dlaczego ? Dlatego że mało uwagi skupiają na błędach gry oraz na optymalizację serwerów.Nadal dosyć często blokuje postać w minionach,latarnia tresha potrafi zablokować przy ścianie,0 dmg po animacji autoataku małe błędy ale można ich wymienić sporo.Dalej kiepskie rozwiązanie że tak to powiem wygody z korzystania z klienta i zarządzania kontem.Kiedy k***a będą chociażby zresetowane te jebane 3 żetony do zwrotu ? Czy to takie trudne ? Nawet raz na rok niech będą.

To tyle ode mnie.Rito jest jakie jest i nie sądze aby coś zmienili bo to przecież "Wielka branża" :D

Opublikowano

DynamicQ jest dobre dla większości graczy czyli dla gówna - bronze do platyny (sam tu jestem i uważam że jestem gównem w lolu). Łatwy boosting przez granie w 5 osób. 

Rito skupia się ostatnio na tym żeby ludzie grali ze znajomymi ( np. te bonusy ip co jakiś czas za granie w kilka osób ) dlatego dynamicq zostanie zapewne

A nawet jeśli wprowadziliby soloq to nic to nie zmieni, kto był w gównie to będzie w gównie niezależnie od systemu 

Opublikowano

Rito kiedyś tą grę tak zjebie, że Dota 2 w przyszłości stanie się grą top 1. Wcześniejsze zmiany które mi się nie podobają, jakoś znosiłem. Ale żeby usunąć soloQ w mobie? To już chyba zacznę częściej grać w Dote niż w lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...