Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zrealizować projekt pluginu?

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem pomysł na napisanie publicznego pluginu na limit (Wszystkiego), wszystko bedzie można dopisać do configu.

Piszcie w komentarzach, co wy na to.

Gość tomecki1
Opublikowano

Chyba nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Opisz proszę dokładniej.

Opublikowano

Zdecydowanie tak. Tylko polecał bym żeby przedmioty które mamy zbyt dużo nie trafiały do enderchesta tylko do jakiegoś gui czy coś takiego.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Wszystko będzie można dopisać w configu, czyli w sumie taki drugi skript napiszesz, że to będzie bardziej limitować wydajność serwera niż cokolwiek innego.

ale tak serio to napisanie pluginu na limitowanie wszystkiego jest nie możliwe, bo samo api bukkit'a na to nie pozwala.

no np. zlimituj ilość hakerów na serwerze, bo ja chciałbym taki plugin mieć, który zlimituje mi ich ilość do 0, ale taki nie istnieje : P

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...