Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Xiaomi Mi5?

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na temat tego telefonu? Warto zaufać chińczykowi? ;)

Opublikowano

Ja dziś właśnie czekam na Xiaomi Redmi Note 2 ;) Myślę, że warto. Ludzie na necie zachwycają się telefonami Xiaomi, nie natrafiłam na zbyt wiele negatywnych opinii. Jakościowo telefony Xiaomi przebijają na łeb, na szyje Samsungi i inne znane marki w tym przedziale cenowym. Miałam już wcześniej mniej znaną, zagraniczną markę i sobie chwaliłam :D

Opublikowano

Ja bardzo mało opinii widziałem.. masz może jakieś strony gdzie jest ich więcej?

Opublikowano

Fakt faktem, że opinii dużo nie ma. Ale jak na jakieś trafiam to w większości pozytywy.

Możesz poszukać na różnych forach odnośnie wybranego przez siebie modelu.

Ja głównie patrzyłam na

msgsm.pl xiaomi.com.pl miupolska.pl

Reszta raczej jakieś pojedyncze na różnych stronach :D

Opublikowano

ibuygou.com - od razu możesz zamawiać. Serwis we wrocławiu, rozsądne ceny, paypal...

Co do telefonu się opłaca, za taką cenę masz ultra wypasiony sprzęcik, bez pakowania się w jakieś samsungi czy jakieś inne xperie na kiju. 

#teams4bal

Opublikowano

Xiaomi robi bardzo porządne telefony za niezłą cenę, warto się za nimi porozglądać. Jeśli tylko nie oszuka Cię sprzedawca to pewnie, że warto brać :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Xiaomi robi bardzo porządne telefony za niezłą cenę, warto się za nimi porozglądać. Jeśli tylko nie oszuka Cię sprzedawca to pewnie, że warto brać :)

Dlatego trzeba rozglądać się za renomowanymi sklepami :p

Opublikowano

Jak najbardziej, telefon prezentuje się bardzo dobrze. Wykończenie na profesjonalnym poziomie, czytnik linii papilarnych wbudowany w przycisk home, możesz z telefonu zrobić pilot do telewizora dzięki portowi IRDA, system bardzo stabilny i szybki. Jeżeli Cię stać, to bierz ;), sam mam zamiar kupić mi5 tylko myślę nad wersją 64gb i 128gb, nie mogę się zdecydować, co napisałem w poście powyżej.

Pozdrawiam.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Jak najbardziej, telefon prezentuje się bardzo dobrze. Wykończenie na profesjonalnym poziomie, czytnik linii papilarnych wbudowany w przycisk home, możesz z telefonu zrobić pilot do telewizora dzięki portowi IRDA, system bardzo stabilny i szybki. Jeżeli Cię stać, to bierz ;), sam mam zamiar kupić mi5 tylko myślę nad wersją 64gb i 128gb, nie mogę się zdecydować, co napisałem w poście powyżej.

Pozdrawiam.

Raczej będę zbierał na niego pieniążki i zakupie go. ;)

Dzięki wszystkim za odpowiedzi! ;)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Chłopie, wole starą cegłe jak podróbke s7. Lajk lepiej w maszyny wrzuc jak masz kupywać coś co ci sie rozpadnie w miesiąc. 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Chłopie, wole starą cegłe jak podróbke s7. Lajk lepiej w maszyny wrzuc jak masz kupywać coś co ci sie rozpadnie w miesiąc. 

Nie wiem czy to prowo, jednak wiele osób ma Xiaomi mi5 i chwali sobie ten telefon. Ma dobre specyfikacje, jest dobrze zoptymalizowany, kosztuje mniej niż szajsung i ma lepszego fingerprinta. Wszystkie szajsungi jakie miałem wspominam źle i nie wrócę już do tego telefonu. Póki co moim najlepszym telefonem był iPhone ale denerwuje mnie niemożliwość sciągania niczego.

K2yjCFw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...