Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top/Mid/Jungle dla Golda

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podajcie mi jakies postacie mocne na topa mida i jungle bo ja juz nie wytrzymie przez 2 mecze mi sie trafili 2 op junglerow 2/9 jax 0 gankow tylko fami .. teraz nida 4/11 goldemy zabily ...

ja zaraz po prostu nie wytrzymie psychicznie ... 2x przegrana seria do platyny  2x spadek z g1 do g3 i teraz z g3 do g4 przez tych idiotow ...

Opublikowano

jak sie jest ..wnem to sie siedzi w goldzie i placze na junglera xD musisz sam wygrywac linie/remisowac zeby jungler pomagal tez komus jeszcze, a nie pomagal komus kto placze na forach. Wez moze jakies latwe postacie, bo widze, ze platyna ci nie jest pisana.

top trundle

mid zebys az tak nie przegral placzac i mial 100 farmy w 30, bo dla ciebie moze to byc problem ziggs

jungle gragas

gram w lola i jungler nie przychodzi mi ciagle na topa, bo mialbym platyne, ale przegrywam na srebra, bo jungler nie chce mi gankowac :C

Ojej.
Opublikowano

Rozumiem okolica golda ;)

Nie napisałeś czego dokładnie oczekujesz, dlatego na mida zapodam Ci kilka najłatwiejszych picków.

Mid:Annie/Azir(najpierw polecam poćwiczyć trochę na normalach, nie porywaj się od razu na rankedy)/Brand/Vladimir/Lb/Zed(często banowany)

Top: Gankplank/Graves/Trundle/Tanky Ekko/Tanky Fizz/Jax/Irelia - te dwa ostatnie bardzo mocne po zmianie trinity force.

Jungle: Zac/Rek'sai/Kindred/Gragas/Fiddlestick

Ci0pLMG.png

Opublikowano

Rozumiem okolica golda ;)

Nie napisałeś czego dokładnie oczekujesz, dlatego na mida zapodam Ci kilka najłatwiejszych picków.

Mid:Annie/Azir(najpierw polecam poćwiczyć trochę na normalach, nie porywaj się od razu na rankedy)/Brand/Vladimir/Lb/Zed(często banowany)

Top: Gankplank/Graves/Trundle/Tanky Ekko/Tanky Fizz/Jax/Irelia - te dwa ostatnie bardzo mocne po zmianie trinity force.

Jungle: Zac/Rek'sai/Kindred/Gragas/Fiddlestick

chyba go przeceniasz, azir, brand, vlad, lb, zed na mida? Latwe te postacie. 

Chyba rozumiem, masz golda i chcesz sie wybic na jego 0/5 vladzie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...