Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pocenie się podczas grania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, też tak macie? Gram praktycznie tylko w CS'a. Zazwyczaj jak gram, to skillowo nie odstaje, ale i tak zawsze się pocę, szczególnie jak gram z jakimiś bykami po 20 lat xp. Teraz w Fifę se pyknąłem, kariera ofc i też się spociłem, mecze były zacięte, ale wygrałem. Też tak macie? Jakieś pomysły?

Opublikowano

Możliwe, że pocisz się dlatego, iż jest gorąco. Rozbierz się a nie. Ja się nie pocę przy graniu.

Opublikowano

Po Twoim nicku autorze stwierdzam, że chyba za bardzo wciągnąłeś się w wirtualny świat i przyprawia cię on o nerwice. Szczególnie te gry, w które grasz.­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem jest cicha muzyka w tle. Jak siedzisz przed komputerem, to nie ubieraj skarpetek i dotykaj zimnej podłogi.

Znacząco poprawi się twój układ nerwowy i pocenie nie będzie, aż tak mocne.

Opublikowano

Tez mialem podobny problem w sumie , dlugie mecze w lolu + teraz gorace klimaty. Kup sobie wiatrak lub klime , W sklepach z oswietleniem jest duzy wybor. Ja za swoj zestaw dalem 600 zl ale to jest sufitowa klima z pilotem itd. Nie musisz od razu takiego czegos kupowac ale jakis bardziej zaawansowany stojacy wiatrak czy sufitowy wiatrak do 300 zl kupisz.  , oplaca sie bo jest wielka roznica :)

Opublikowano

tylko ręce i zaczynają się trząść jak zostaje w WoT sam na 5 czołgów :D

a tak to nie.

Kiedyś grałem z kumplem w FIFĘ, jakiś sparing w UT, w dogrywce twarz mi się trzęsła bardzo dziwnie, w sumie nie wiem czemu stres taki miałem, teraz bym nogą od stołu znaczy kutasem sterował pada.

Tez mialem podobny problem w sumie , dlugie mecze w lolu + teraz gorace klimaty. Kup sobie wiatrak lub klime , W sklepach z oswietleniem jest duzy wybor. Ja za swoj zestaw dalem 600 zl ale to jest sufitowa klima z pilotem itd. Nie musisz od razu takiego czegos kupowac ale jakis bardziej zaawansowany stojacy wiatrak czy sufitowy wiatrak do 300 zl kupisz.  , oplaca sie bo jest wielka roznica :)

Jakiś kupię za kilkadziesiąt złotych, na biurku przy mordce postawię.

tez tak mam ze pocą mi się ręce tylko jak gram w meczmejkinga z ruskami  :makka:

na goldach tak jest ziomek

Dobrym rozwiązaniem jest cicha muzyka w tle. Jak siedzisz przed komputerem, to nie ubieraj skarpetek i dotykaj zimnej podłogi.

Znacząco poprawi się twój układ nerwowy i pocenie nie będzie, aż tak mocne.

jak zginę to słucham rapu np. filipek progres robi ostatnio albo hardbass czy coś.

musisz przestac grac w csa

to jedyne wyjscie­

PL kto to?

Opublikowano

tylko ręce i zaczynają się trząść jak zostaje w WoT sam na 5 czołgów :D

a tak to nie.

Kiedyś grałem z kumplem w FIFĘ, jakiś sparing w UT, w dogrywce twarz mi się trzęsła bardzo dziwnie, w sumie nie wiem czemu stres taki miałem, teraz bym nogą od stołu znaczy kutasem sterował pada.

To są typowo objawy infekcji bakteryjnej lub grzybiczej miejsc intymnych. Oprócz drgawek na twarzy są inne objawy? np. upławy z członka? lub swąd i pieczenie?

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...