Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jeszcze pasowało by by kazdy screen karty dał z obydwu stron i bez zamazywania danych ? 

Halifax

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przecież napisał swoje pytanie, a wy robicie zwykły spam.

Osobiście polecam Ci mBank. Przyjazny bank dla młodych osób, a także firm. Darmowe bankomaty, przelewy, wypłaty gotówki. Jak płacisz w internecie, to masz do dyspozycji mtransfer (przelew przychodzi np. na payu w kilka sekund). Do konta dostajesz kartę z możliwością płatności zbliżeniowej.

Opublikowano

Polecam pko.

Posiadam konto dla młodych (bodajże od 16 do 25 roku życia)

Prowadzenie rachunku, karta, przelewy za darmo. Aby karta była za darmo trzeba przeprowadzić nią 5 transakcji co myślę że nie jest obecnie problemem.

Aplikacja, dostęp internetowy ale to oferuje chyba każdy bank.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

W jakim banku macie konto? Który bank według Was najlepszy a który odradzacie? 

Mam w Raiffeisen Polbank i zdecydowanie odradzam każdemu, kto czasem musi pokomunikować się z obsługą klienta. Telefonicznie - obsługa leży, w oddziale to już zależy, ale jak chce się wypłacić pieniądze w kasie to baardzo często jest problem, bo maszyna nie działa (i to w prawie każdym oddziale z dostępną kasą). Bardzo często też jest tak, że wszyscy pracownicy sobie idą na przerwę, a Ty siedzisz na kanapie jak dureń przez 15min.

Opublikowano

BZ WBK z kartą, wszystko ok tylko nie ma BLIKu ;/

Millenium mam dwa konta jedno w złotówkach drugie w euro, bez problemowe i do tego BLIK więc nawet karty nie noszę tylko telefonem płace. 

Opublikowano

Niestety nie moge ci polecic zadnego banku Polskiego bo nie warto w PL robic interesy :) za to moge ci zaagraniczny polecic :)

Opublikowano

Niestety nie moge ci polecic zadnego banku Polskiego bo nie warto w PL robic interesy :) za to moge ci zaagraniczny polecic :)

I powiedz mi od kiedy taki bank np. Millenium nie jest "zaagranicznym" bankiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...