Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chat restrict

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , czy jak odwołam się od tego restricta to zdejmą mi karę i "wyczyszczą"kartotekę? Od siebie dodam, że prekursorem powstałych wypowiedzi był kolega z teamu grający Ezrealem i płakający całą grę że blitz nie umie niczego zgrabować :) A pozniej sivirka ktora skoczyła grę 6/16 miała do mnie problem (8/8) i uznała że jestem z blitzem w premade co było kłamstwem :) Logi z gry (oczywiście rito dało tylko moje bo po co spam i płacz Ezreala dać , lepiej niech taki płaczek sobie gra a normalnych niech banują :) Dodam jeszcze że to 1 kara jaką kiedykolwiek dostałem, wcześniej jedynie ostrzeżenie za wychodzenie z gry (kochany internet) ale to było ze 2 sezony temu :) 

Game 1
FlyToSky: rip for gramma [*]
FlyToSky: blitz show us ur skill
FlyToSky: said 0/2 ez
FlyToSky: going solo
FlyToSky: 1v5
FlyToSky: can you report ez? flame and cry on chat
FlyToSky: placz wiecej :)
FlyToSky: jak narazie to ty tu jestes retard
FlyToSky: well we arent premade
FlyToSky: WHAT I DID? LOL
FlyToSky: on zły ty? ;x
FlyToSky: who is premade?
FlyToSky: LOL ? NO
FlyToSky: lolnexus
FlyToSky: u can check
FlyToSky: i see this blitz 1 time
FlyToSky: kur wa pisz wiecej napewno bedziesz gral lepiej
FlyToSky: fucking bronz? XDD
FlyToSky: ten angielski
FlyToSky: he just cry on chat
FlyToSky: all he can do
FlyToSky: is crying
FlyToSky: me for what?
FlyToSky: :)
FlyToSky: what i did wrong?
FlyToSky: tell me
FlyToSky: :)
FlyToSky: can you report blitz - unskilled and helping u , ez for spam and crying and sivir for the same as ez?
FlyToSky: MOŻESZ K***A SKOŃCZYĆ
FlyToSky: ?
FlyToSky: TO K***A SKONCZ
FlyToSky: NA FLASH
FlyToSky: Im done
FlyToSky: if i get fucking pick that i like
FlyToSky: i get fuckin low team that flame or cry whole tijme
FlyToSky: time*
FlyToSky: if i get pick i play a lot or dont like to play
FlyToSky: my team is good
FlyToSky: im done
FlyToSky: kurwa nie jesteś lepszy
FlyToSky: dzięki za pomoc btw
FlyToSky: brawo
FlyToSky: z cassio
FlyToSky: kurwa platyna normalnie
FlyToSky: jak nie diament
FlyToSky: daj mi sie kur wa wyleczyć..
FlyToSky: end this bullshit
FlyToSky: bg
FlyToSky: for? :)

Jeżeli będą potrzebne wyjaśnienia do konkretnej mojej wypowiedzi śmiało pisać pamiętam co i jak :)

Jak kogoś interesuja nicki płaczka LikeLizacCipki - Ezreal diverzant63 - Sivir 

Opublikowano

Przy takim zachowaniu wątpię żeby w ogóle ci bana zdjęli.

Pomyśl sobie że to co ja napisałem przy Ezrealu to pikuś :) Mi szczerze nie chodzi o to ograniczenie (wyjebane mam na chat,zbiłem to ograniczenie w niecale 24h [bylo na 10 gier]) a o "czystą kartotekę" coś takiego jak ostrzeżenia na mpcforum, że wygasaja po czasie/ napisaniu poradnika/ czegośtam (nie wiem jak to dokładnie działa)

Opublikowano

Tak to nie działa, nie zdejmą ci tego nawet jeśli ktoś prowokował. Po prostu zareagowałeś na to zbyt agresywnie przez co otrzymałeś konsekwencje. Na przyszłość polecam opcje Mute, dodatkowo nie brania gry na poważnie, to tylko gra po co tracić ją na nerwy ^^ Tak wiem co mówię, bo potrafię przegrać kilka razy z rzędu przez kogoś, no ale mówi się trudno :P

Opublikowano

@Flyr, po tym co napisałeś, nie masz szans na czystą kartotekę. Na MPC przy nakładaniu warna czy bana, również brane są pod uwagę te wcześniejsze, nawet wygasłe.

Opublikowano

­I bardzo sluszny ban, ja tam widze bardzo duzo flejmu. w jednej grze tyle glupot pisac to trzeba byc pierdolnietym,

to byl tylko j****y aram a ty sie spinales jakby to byla twoja seria do diamentu

Opublikowano

Zampomnil o odbanowaniu konta, nie ma takiej szansy, Pozdro flamerze cebulerze

Widać jak czytasz temat :) Mowa o blokadzie na chat której już nie ma :) Ja nie pozdrawiam 

@Flyr, po tym co napisałeś, nie masz szans na czystą kartotekę. Na MPC przy nakładaniu warna czy bana, również brane są pod uwagę te wcześniejsze, nawet wygasłe.

Okej dzięki , to z mpc to tylko przykład domyślam się , że są brane pod uwagę ale jak to rito sobie wymyśli nikt nie wie :)

­I bardzo sluszny ban, ja tam widze bardzo duzo flejmu. w jednej grze tyle glupot pisac to trzeba byc pierdolnietym,

to byl tylko j****y aram a ty sie spinales jakby to byla twoja seria do diamentu

To teraz pomnóż to co ja napisałem *5 i podnieś do kwadratu to wyjdzie Ci co napisał gracz  z 1 posta ( Ezreal) :) I oczywiście ja bana dostałem a on nie :) Cała gra płaczu itp, ja się poprostu lekko wkur wiłem na niego bo poza pisaniem nic nie robił, niby koles z platyny V a nie jeden silver czy braz gra lepiej, W grze nie byłeś nie wiesz jak to wszystko wyglądało więc komentowanie ze tyle pisalem sobie daruj :)

Wracając do tematu: Już po wiadomosci do Ezreala ze to on jest retardem chyba jego kolezka grajacy Sivirka napisal zeby mnie zreportowac :) Powiedz mi za co w tych pierwszych 8 wypowiedziach jest takiego złego? :) hmm @Dollar7 ?

Opublikowano

W ogole najlepiej nie zaczynac dyskutowac jak ktos zaczyna cos. Bo tylko prowokujesz kogos. Najlepiej ignoruj i grasz dalej , szkoda nerwow.

Opublikowano

Nie, po te karze co teraz dostałes będzie 25 gierek, potem 14 dni, a potem perm.

Pamiętaj, że to przykładowa gierka, musiało być ich więcej, że nałożono ci chat restrykcje.

@Flyr

usuneli bana na 7 dni

Opublikowano

W ogole najlepiej nie zaczynac dyskutowac jak ktos zaczyna cos. Bo tylko prowokujesz kogos. Najlepiej ignoruj i grasz dalej , szkoda nerwow.

Dlatego teraz siedzę cicho jak mysz pod miotłą i odzywam się raz na 20 minut gry :D

Nie, po te karze co teraz dostałes będzie 25 gierek, potem 14 dni, a potem perm.

Pamiętaj, że to przykładowa gierka, musiało być ich więcej, że nałożono ci chat restrykcje.

A przed banem na 14 dni nie ma przypadkiem tygodnia? Nie ma zadnego ostrżeżenia przed karą?Z tego co wiem zazwyczaj pokazuja wiecej niz 1 gre nawet przy takich logach :P  Btw props za Andraste na avku <3

Opublikowano

Zampomnil o odbanowaniu konta, nie ma takiej szansy, Pozdro flamerze cebulerze

Widać jak czytasz temat :) Mowa o blokadzie na chat której już nie ma :) Ja nie pozdrawiam 

Okej dzięki , to z mpc to tylko przykład domyślam się , że są brane pod uwagę ale jak to rito sobie wymyśli nikt nie wie :)

To teraz pomnóż to co ja napisałem *5 i podnieś do kwadratu to wyjdzie Ci co napisał gracz  z 1 posta ( Ezreal) :) I oczywiście ja bana dostałem a on nie :) Cała gra płaczu itp, ja się poprostu lekko wkur wiłem na niego bo poza pisaniem nic nie robił, niby koles z platyny V a nie jeden silver czy braz gra lepiej, W grze nie byłeś nie wiesz jak to wszystko wyglądało więc komentowanie ze tyle pisalem sobie daruj :)

Wracając do tematu: Już po wiadomosci do Ezreala ze to on jest retardem chyba jego kolezka grajacy Sivirka napisal zeby mnie zreportowac :) Powiedz mi za co w tych pierwszych 8 wypowiedziach jest takiego złego? :) hmm @Dollar7 ?

To, ze ten ez byl wiekszym flejmerem niz ty nie znaczy, ze tobie sie juz nie nalezy ban xD. Co to sa jakies zawody w byciu wiekszym flejmerem czy co? 

I nie oceniaj ludzi po dywizji, bo akurat ludzie z platyny to sa najwieksze ameby umyslowe

­

Opublikowano

Osób z Riotu nie obchodzi kto kogo sprowokował. Obchodzi ich kto faktycznie darł się na innych ludzi. Jeśli popełniłeś wykroczenie to nie ma co gadać, od kary się nie odwołasz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...