Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts69 otwiera rekrutację

Dimitri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
◄► Rekrutacja na Helpera Ts3 OTWARTA ◄►

Podanie napisz według wzoru podanego niżej i wyślij je na email admin@ts69 . pl lecz zanim napiszesz do nas podanie zapoznaj się z Wymaganiami oraz Obowiązkami.

◄► Wymagania ◄►

• Znajomość Regulaminu

• Kultura Osobista

• Mutacja

• Sprawny Mikrofon

◄► Obowiązki ◄►

• Reklamowanie serwera.

• Pilnowanie porządku na Serwerze.

• Obsługiwanie centrum pomocy.

• Pomaganie przy konkursach.

◄► Wzór Podania ◄►

Imię:

Nick na serwerze:

Od kiedy używasz TeamSpeak 3:

Staż na serwerze:

Doświadczenie Administracyjne na Ts3 (ranga i ip ts3):

Ile czasu poświęcasz naszemu serwerowi w tygodniu:

Napisz coś o sobie:

Dlaczego Ty ?:

Dodatkowe umiejętności:

yJIK9mU.png

Opublikowano

• Reklamowanie serwera.

Tym to dojebales "Obowiązek”

Nie rozumiem o co ci chodzi. Jeżeli jesteś typowym gimbusem to zapewne znasz tylko jedyną metodę reklamowania poprzez chamską reklamę. My wymagamy aby nowy członek w naszej administracji poszukiwał serwerów gier/Streamerów itp chętnych do współpracy oraz zamieszczał reklamę naszego serwera na forach w miejscu do tego przeznaczonym.

yJIK9mU.png

Opublikowano

Nie polecam serwer. ;) Pozdrawiam! 

A może jakieś argumenty dlaczego? 

A może i taki że znam waszą administrację od dawna dawna, (maniacy.org)  Wchodzicie na cudze serwery i tam się reklamujecie. Szczyt chamstwa! Tyle na temat. 

Opublikowano

Nie polecam serwer. ;) Pozdrawiam! 

A może jakieś argumenty dlaczego? 

A może i taki że znam waszą administrację od dawna dawna, (maniacy.org)  Wchodzicie na cudze serwery i tam się reklamujecie. Szczyt chamstwa! Tyle na temat. 

To muszę wyprowadzić cie z błędu. Domenę która podałeś została niedawno odkupiona i żadna z osób które były tam w administracji nie jest u nas w ekipie :) 

yJIK9mU.png

Opublikowano

@Dimitri. Oj dlaczego kłamiesz ;(  Multitabs był i nadal jest administratorem serwera. Znajomy z innego hostingu skarżył się ostatnio że reklamowaliście się u niego. Więc wyjaśnij mi o co tu chodzi? 

Opublikowano

@Dimitri. Oj dlaczego kłamiesz ;(  Multitabs był i nadal jest administratorem serwera. Znajomy z innego hostingu skarżył się ostatnio że reklamowaliście się u niego. Więc wyjaśnij mi o co tu chodzi? 

Odszedł z administracji jakieś 2 tygodnie temu :) 

yJIK9mU.png

Opublikowano

Ogarnij się.

bdefdbcf83dd4ff8a62b9c1a9dc06d0a.png

Opublikowano

@Multitabs sam się ogarnij. Wysłałem to do cb po wcześniejszych atakach jak dobrze wiesz w celu zobaczenia zabezpieczeń. 

68476c2bd4dac.png

Jak już podrabiasz ssy to przynajmniej się staraj.

Opublikowano

@Dimitri. oj chyba kolega stracił konto. Multitabs weź się nie rozśmieszaj xD

77f99b9c95d0f.png

Co ma @Multitabs do ts69 w administracji nie jest już od dobrych 2 tygodni. Temat nie nazywa się co myślicie o @Multitabs tylko rekrutacja ts69. Ty co najwyżej skomentuj ładnie, a nie pierdolisz od rzeczy.

//

Opublikowano

xAnonymous no skomentowałem że nie polecam serwera i tyle na temat. Jeżeli reklamowanie waszego serwera ma wyglądać jak do tej pory to życzę powodzenia! Pozdrawiam. 

@MrBigBigosPl

To, że chłopak w reklamie się zapędził to nie dotyczy administracji z 69. Skąd mieli wiedzieć co Multitabs robi na innych teamspeakach? Pomyśl, zanim coś napiszesz :)

P.S A ja jeszcze raz zachęcam, aby dołączyć do ekipy 69! Dobre mordeczki :)

//

Opublikowano

@xAnonymous Jak nie dotyczy administracji jak był adminem [bądź nadal jest] ;) Mijasz się z faktem. A co do wiadomości bardzo dobrze wiedzieli o tym ;)  Nie tylko on jest wplątany w tą całą "akcję"

Chciałbym zaprzestać nad tym postem bo widzę że coraz bardziej się pogrążacie. 

Opublikowano

@xAnonymous Jak nie dotyczy administracji jak był adminem [bądź nadal jest] ;) Mijasz się z faktem. A co do wiadomości bardzo dobrze wiedzieli o tym ;)  Nie tylko on jest wplątany w tą całą "akcję"

Chciałbym zaprzestać nad tym postem bo widzę że coraz bardziej się pogrążacie. 

Kolego to były reklamy serwera maniacy a nie ts69. Domena od niedawna do nas kieruje więc? Aktualnie ty się pogrążasz bo mówisz cały czas o innym serwerze :)

yJIK9mU.png

Opublikowano

@Dimitri. To jak wytłumaczysz mi to.

bbc9d565713c0.png

Ban został wykonany jakieś 5 miesięcy temu na serwerze właśnie maniacy.org w momencie kiedy skarżyłem się o przekierowywania na serwer.

Opublikowano

@Dimitri. To jak wytłumaczysz mi to.

bbc9d565713c0.png

Ban został wykonany jakieś 5 miesięcy temu na serwerze właśnie maniacy.org w momencie kiedy skarżyłem się o przekierowywania na serwer.

Ciężko mi uwierzyć to ze to było 5 miesięcy temu jak baza wszystkich banów była czyszczona w połowie kwietnia jak był zmieniany serwer.

yJIK9mU.png

Opublikowano

Polecam serdecznie :P 

Dobra ekipa z 69, która jest zgrana i lubiana przez ludzi (xD) i pozdrawiam cebulę spamującą pod tymi postami ;P

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...